Yardım Note 8 Pro hakkında

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Öncelikle selamlar.
Az sonra xiaomi redmi note 8 pro siparişi vericem almadan önce son kez sormak istedim tavsiye ve önerileriniz var mı?
Okuduğuma göre bu ay içinde redmi note 9 pro falan çıkacakmış o modellerin çıkması 8 pro nun fiyatını düşürür mü?
İyi ki vazgeçmişsiniz. İlerleyen zamanlarda Stoya hocama sizi vazgecirdigi için çok dua edeceksiniz

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
3000 TL'ye Mi 9 veya Mi Note 10 alabilirsin IMEI atıp daha sonra Xiaomi.Eu ROM veya Endonezya ROM atıp kullanabilirsin

Roosterino

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
J7 Prime
Konular
3
H
Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Note 8 pro yerine 9T tercih etmemi sağlayacak ne var acaba? Karşılaştırmalarda ki istatistikler vs. note 8 pro daha iyi diyor. Siz bilgili birisiniz kuşkusuz rica etsem açıklayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden. angel~~handshake~~

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
H

Hocam affınıza sığınarak soruyorum. Note 8 pro yerine 9T tercih etmemi sağlayacak ne var acaba? Karşılaştırmalarda ki istatistikler vs. note 8 pro daha iyi diyor. Siz bilgili birisiniz kuşkusuz rica etsem açıklayabilir misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden. angel~~handshake~~

Alıntı yaptığınız mesaj da Amasız 9T yazdım ;)

Tek cevap yazacağım. Uzun vadeli düşünün...

SnapDragon (SD) işlemci olması + serisi olması yeterli.

Roosterino

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Batu
Cihazım
J7 Prime
Konular
3
Alıntı yaptığınız mesaj da Amasız 9T yazdım ;)

Tek cevap yazacağım. Uzun vadeli düşünün...

SnapDragon (SD) işlemci olması + serisi olması yeterli.
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Mi 9T'yi tercih edeceğim gibi duruyor.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
H

Tek kelime ile açıklayacağım: Mediatek

Favela

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Utku
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
5 aydır note 8 pro kullanıyorum hiç bir sorunu yok 10 numara 5 yıldız hayvan gibi de oyun oynanıyor

yusuf00300

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8pro
Konular
4
Hocam redmi note 8 pro'nun kronik sorunlari var. Ozellikle akilli saat ya da bileklik kullaniyorsaniz wifi stabiliteniz cok dusuyor. Ayrica mediatek islemci yuzunden telefona her mudahalede brick olcak mi acaba korkusuyla yasiyoruz. Brick olsa cozumu de kolay degil ve maliyetli. Telefon surekli brick oldugu icin bazi rom gelisririciler rom yapmayi dahi birakti bu telefona. Sahsen ben mediatek islemcinin boyle oldugunu bilmeden aldim telefonu. Ama performansi sorarsaniz telefon ucuyor hic bir sorun yok

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

srdar35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serdar
Cihazım
mi8
Konular
3
note 8 proyu bu kadar kotuleyecek ne var anlamadim 3 aydir cok rahat kullaniyorum
kamereyla hic isim olmaz ama kamerasi guzel batarya asiri kullanmama ragmen dayanikli mediatek diye tutturmussunuz islemciden yana hic sikinti yapmadi oyun muzik film her birseyi cok rahat sikintisiz yapiyorum su eksik hatasi var diyemem

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
note 8 proyu bu kadar kotuleyecek ne var anlamadim 3 aydir cok rahat kullaniyorum
kamereyla hic isim olmaz ama kamerasi guzel batarya asiri kullanmama ragmen dayanikli mediatek diye tutturmussunuz islemciden yana hic sikinti yapmadi oyun muzik film her birseyi cok rahat sikintisiz yapiyorum su eksik hatasi var diyemem
Yazılım felan yuklemiyorsaniz custom rom ile ilgilenmiyor iseniz sıkıntı olmuyor hocam. Biz custom rom azlığından yakınıyoruz. Normal kullanan biri için tabi ki çok güzel telefon

Üst Alt