Yardım Note 8 Pro Güncelleme

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
Değerli Forumdaşlarım selamlar nasılsınız N8 pro IMEI repair sonrası güncelleme yetkisini geri alamıyorum ve sürekli güncelleme bildirimi çıkıyor tüm güncelleme ayarları kapalı güncelleyici devre dışı bırakılmıyor başka bir yöntem var mıdır güncellemeyi kalıcı nasıl kapatırız?
Not; internette yer alan tüm alternatifler denendi. Hatta PC üzerinden ADB Shell ile güncelleyici uninstall yaparak kaldırıp telefonu soft brick bile yaptım. Ancak bir çözüm bulamadım.
Telefon Redmi Note 8 Pro MIUI 11.0.2 QGGIDXM ANDROID 10

Konuyla ilgili gerçekten bilgisi olan değerli dostlardan destek bekliyorum.

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Değerli Forumdaşlarım selamlar nasılsınız N8 pro IMEI repair sonrası güncelleme yetkisini geri alamıyorum ve sürekli güncelleme bildirimi çıkıyor tüm güncelleme ayarları kapalı güncelleyici devre dışı bırakılmıyor başka bir yöntem var mıdır güncellemeyi kalıcı nasıl kapatırız?
Not; internette yer alan tüm alternatifler denendi. Hatta PC üzerinden ADB Shell ile güncelleyici uninstall yaparak kaldırıp telefonu soft brick bile yaptım. Ancak bir çözüm bulamadım.
Telefon Redmi Note 8 Pro MIUI 11.0.2 QGGIDXM ANDROID 10

Konuyla ilgili gerçekten bilgisi olan değerli dostlardan destek bekliyorum.
Güncelleme ile IMEI gitmiyor bende o şekilde kullanıyorum MTK olduğu için bilginiz olsun. Ama onun dışında ne yazık ki MIUI güncelleme olayını kaldıramıyoruz. Sadece ayarladan otomatik güncellemeyi kaldırıp sonra da gelen güncelleme bildirimini sola kaydırıp bildirimi çıkmayacak şekilde iptal edebilirsiniz.
Not: Güvenlik uygulamasından onar yaptığınız anda hepsi boşa gidiyor ve tekrar otomatik güncelleme ve bildirim açılıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme ile IMEI gitmiyor bende o şekilde kullanıyorum MTK olduğu için bilginiz olsun. Ama onun dışında ne yazık ki MIUI güncelleme olayını kaldıramıyoruz. Sadece ayarladan otomatik güncellemeyi kaldırıp sonra da gelen güncelleme bildirimini sola kaydırıp bildirimi çıkmayacak şekilde iptal edebilirsiniz.
Not: Güvenlik uygulamasından onar yaptığınız anda hepsi boşa gidiyor ve tekrar otomatik güncelleme ve bildirim açılıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelikle vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim imei ile alakalı aynen hiçbir şekilde gitmiyor imei sorunum yok ama güncelleme bildirimine fena takılıyorum ve bildirim kapatmayı çözemedim

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
POCO X7 PRO
Konular
6
Sim kartı çıkartıp telefonu sıfırlayın telefon kurulumunu hiçbir şekilde ağa baglanmadan yapın ayarlara girip guncelleyici on belleğini temizleyip uygulamayı kapat diyin yetkilendirme ve geri alma seçeneğine gelip wi-fi ağına bağlanın ve guncelleyiciden yetkiyi geri al diyin ben bu şekilde cozebildim başka türlü bi çözümü yok gibi

Oyla:

pckopat

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
pckopat
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim kartı çıkartıp telefonu sıfırlayın telefon kurulumunu hiçbir şekilde ağa baglanmadan yapın ayarlara girip guncelleyici on belleğini temizleyip uygulamayı kapat diyin yetkilendirme ve geri alma seçeneğine gelip wi-fi ağına bağlanın ve guncelleyiciden yetkiyi geri al diyin ben bu şekilde cozebildim başka türlü bi çözümü yok gibi

Dediklerinizi yaptım teşekkür ederim lakin yetkilendirme geri alma işinde 10 dk beklettikten sonra yetki geri alınamadı hatası veriyor olay orda kopuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstadım teşekkür ediyorum fakat cihazım rootlu değil malesef.

Oyla:
Üst Alt