Yardım Note 8 Pro Güncelleme Hakkında

soylularınferhat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Merhaba,

Yurtdışı cihazı olarak kayıtsız kullandığım telefonuma hiç yazılım güncellemesi gelmiyor. Şuanki güncel durumunu fotoğraf olarak ekledim. 12. Sürüm çıkmış diye duymuştum fakat hala gelmedi. Yani gelmemesi normal midir yoksa telefonun yurtdışı olmasıyla alakası olabilir mi (pek zannetmesemde) merak ediyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Bir de cihaz kapandığında imei attıracağım, imeiden sonra güncelleme sorunuyla karşılaşır mıyım ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-05-03-03-09-12-485_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-05-03-03-09-12-485_com.android.settings.jpg
    147,3 KB · Görüntüleme: 22

tarafsız

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yavuz
Cihazım
redmi note 8 pr
Meslek
Öğretmen
Konular
2
Merhaba,

Yurtdışı cihazı olarak kayıtsız kullandığım telefonuma hiç yazılım güncellemesi gelmiyor. Şuanki güncel durumunu fotoğraf olarak ekledim. 12. Sürüm çıkmış diye duymuştum fakat hala gelmedi. Yani gelmemesi normal midir yoksa telefonun yurtdışı olmasıyla alakası olabilir mi (pek zannetmesemde) merak ediyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa memnun olurum.

Bir de cihaz kapandığında imei attıracağım, imeiden sonra güncelleme sorunuyla karşılaşır mıyım ?
IMEI attır sorun yaşamazsın.bende öyle kullanıyorum

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3
hocam sizin cihazın son global sürümü 11.06. otadan gelmemiş olabilir. yüklemek isterseniz, bu konuya göz atın.

miui 12 kapalı beta olarak çıktı. direk güncelleme ile bi süre gelmez. yüklemek isterseniz twrp den yüklemeniz lazım. cihaz kapanmadan önce bootloader kilidini açın eğer açık değilse. imei attıktan sonra normal yolla yani ayarlar kısmındaki menüden sıfırlama yada ota yoluyla güncelleme yapmaya kalkmayın imei uçar. imei işleminden sonraki format veya rom işlerini twrp üzerinden yapmanız gerekecek.

Oyla:

soylularınferhat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ferhat
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam sizin cihazın son global sürümü 11.06. otadan gelmemiş olabilir. yüklemek isterseniz, bu konuya göz atın.

miui 12 kapalı beta olarak çıktı. direk güncelleme ile bi süre gelmez. yüklemek isterseniz twrp den yüklemeniz lazım. cihaz kapanmadan önce bootloader kilidini açın eğer açık değilse. imei attıktan sonra normal yolla yani ayarlar kısmındaki menüden sıfırlama yada ota yoluyla güncelleme yapmaya kalkmayın imei uçar. imei işleminden sonraki format veya rom işlerini twrp üzerinden yapmanız gerekecek.
Bootloder kilidini nerden açacağım peki ? Bir de twrp ne demek maalesef bilemiyorum. Biraz daha açar mısınız ? :)

Oyla:

gkhnylmz8991

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
mi 10t pro
Konular
3