ben farklı bir şey mi söyledim? Estağfurullah hocam,ADB'den yükleyin demişsiniz ondan dedim sadece.
A AspecTR Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım * Cihazım * Konum * Katılım 7 Aralık 2019 Konular 37 Mesajlar 1.155 Çözümler 8 Tepkime puanı 645 Puanları 128 19 Ocak 2021 #21 H.kadioglu' Alıntı: ben farklı bir şey mi söyledim? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah hocam,ADB'den yükleyin demişsiniz ondan dedim sadece.
H.kadioglu' Alıntı: ben farklı bir şey mi söyledim? Genişletmek için tıkla ... Estağfurullah hocam,ADB'den yükleyin demişsiniz ondan dedim sadece.
M Mustafa.dgn12 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mustafa Cihazım Redmi 5 plus Yaş 22 Konum Ankara Katılım 6 Eylül 2018 Konular 3 Mesajlar 27 Tepkime puanı 5 Puanları 3 19 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 SerseristyLe' Alıntı: IMEI yedeklerini geri yükleme yaptıktan sonra yine mi flash tool ile çin romunu kuracaksınız hocam Genişletmek için tıkla ... tamamdır hocam çok teşekkür ederim.
SerseristyLe' Alıntı: IMEI yedeklerini geri yükleme yaptıktan sonra yine mi flash tool ile çin romunu kuracaksınız hocam Genişletmek için tıkla ... tamamdır hocam çok teşekkür ederim.