Hocam telefon yurtdışından gelme imei'yi satıcı halletmişti bende yeni hat aldım ama onu algılamıyordu. Bende imei repair yapmaya karar verdim. Bu arada o kısmı halletim düzgün bir eng rom kurdum sonrasında maui meta kullanarak telefona bağlanamya çalıştım ancak boot adımı nedense bir türlü tik olmadı bende internetten baktığımda chimera tool indirince gerekli driver'ları otomatik indirecektir yazıyordu. İndirdim hesap oluşturdum telefonu undefined mtk device olarak tanıdı ardından indirme yapamya başladı sanırım drşver indirmesiydi çünkü baktığımda chimera'da redmi note 8 pro yoktu. Şuandaysa telefonu bilgisayara taktığımda şarj olma led'i yanıyor bilgisayar bir cihaz takıldığını algılıyor ancak ne adb ne maui nede chimera tool'un kendisi cihazı görmüyor telefonu gördüğünü yanlızca bu bilgisayar'ı yönet kısmından görebiliyorum. Zamanında devletin dağıttığı tabletlere rom yüklerken onlardada aslına görmemesine rağmen orda çıkması duurmu oluyordu ama tablet açılıyordu sanırım fastboot mode'a almam gerek nasıl yapablirim bu işlemleri?