Yardım Note 8 Pro Durduk yere bildirim sesi geliyor, titriyor

cemyag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
Merhaba, uzun bir süredir telefonuma bildirim sesi geliyor ama telefona baktığımda hiçbir bildirim görünmüyor. Aynı şekilde bildirim gelmiş gibi titriyor çoğu zamanda ama yine telefonumu kontrol ettiğimde hiçbir bildirim vs. göremiyorum. İyice paranoyaklaştırdı bu telefon beni, çözümü nedir?

cemyag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mu bilen?

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam yabancı forumlardan baktığım kadarıyla yazılımsal. bir sonraki yazılım güncellemesinde düzelecektir. diye düşünüyorum ama cihazın bootloader açık ise rom değiştirebilirisniz. Başka alternatif ise Notification logger yükleyip ( ) nereden bildirim geliyor görebiliyorsunuz galiba yanlış çevirmediysem okurken.

Oyla:

cemyag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yabancı forumlardan baktığım kadarıyla yazılımsal. bir sonraki yazılım güncellemesinde düzelecektir. diye düşünüyorum ama cihazın bootloader açık ise rom değiştirebilirisniz. Başka alternatif ise Notification logger yükleyip ( ) nereden bildirim geliyor görebiliyorsunuz galiba yanlış çevirmediysem okurken.

Cevabınız için teşekkürler, bahsettiğiniz uygulamayı bir süre kullanmadan yanıt vermek istemedim. Uygulamayı kurduktan bir süre sonra telefona yeni güncelleme geldiğini farkettim ve kurdum, sonrasında benzer olay olmadı umarım olmazda yoksa ruh hastası olabilirim facepalm~~ Yönlendirmeleriniz için teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt