Soru Note 8 pro da roottan sonra sıfırlamak?

batuhanagus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Xiaomi Note8Pro
Konular
2
Rootlu olan redmi note 8 pro cihazımda oyunlarda hile yaparken ban yedim ve farklı gmail ile girmem gerekiyor. Telefonu nasıl bir sıfırlama ile yaparsam root gitmez? Fikri olan varsa çok iyi olur arkadaşlar.

kera706

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karim
Cihazım
Xiaomi Redmi
Konular
54
Telefonu nasıl bir sıfırlama ile yaparsam root gitmez?
Sıfırlama derken neyi kastediyorsunuz bilemedim. Cache ve Dalvick cache sıfırlandıkta magisk gitmez. Twrp da Bu bölümlerden başka data bölümü var ki, bu bölümü sıfırladıkta magisk uyğulaması gider ancak root kökü telefonda kalır. İlkin ayarlardan sonra Tekrar magisk uygulamasını apk olarak yüklemek olur. Root atmaya gerek yok.
Tüm bölümleri sıfırladıkta ise hem root hem twrp hemde sürüm gider. Yeniden sürüm, twrp ve root atmanız gerekiyor.

kurtkuzu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökmen ÇELİK
Cihazım
Redmi NOTE 8 PR
Konular
12
Rootlu olan redmi note 8 pro cihazımda oyunlarda hile yaparken ban yedim ve farklı gmail ile girmem gerekiyor. Telefonu nasıl bir sıfırlama ile yaparsam root gitmez? Fikri olan varsa çok iyi olur arkadaşlar.
Neden sıfırlama yapacaksın ki yeni mail oluştur oyuna giriş yap yoksa beni yanlış anladım

batuhanagus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Xiaomi Note8Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfırlama derken neyi kastediyorsunuz bilemedim. Cache ve Dalvick cache sıfırlandıkta magisk gitmez. Twrp da Bu bölümlerden başka data bölümü var ki, bu bölümü sıfırladıkta magisk uyğulaması gider ancak root kökü telefonda kalır. İlkin ayarlardan sonra Tekrar magisk uygulamasını apk olarak yüklemek olur. Root atmaya gerek yok.
Tüm bölümleri sıfırladıkta ise hem root hem twrp hemde sürüm gider. Yeniden sürüm, twrp ve root atmanız gerekiyor.
Hocam öyle bir sıfırlama atmak istiyorum ki root kalsın her şey gidebilir. Root'u forumdan muhammed bey ile attık tekrar birilerini yormak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden sıfırlama yapacaksın ki yeni mail oluştur oyuna giriş yap yoksa beni yanlış anladım
Oyun maalesef mail ile girmeyi kapatıyor bu durumda. Yani komple telefonu sıfırlayıp farklı bir gmail ile oluşturmak gerekiyor telefonu. Bunu yaparken de root gitsin istemiyorum... Tabi öyle bir şey varsa

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocam Ayarlardan kaldıramıyor musun hesabı.

batuhanagus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Batu
Cihazım
Xiaomi Note8Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi