Yardım Note 8 pro bootloader kilidi sorunu

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
İyi forumlar
Note 8 pro var elimde IMEI atacaktım ama bootloader klidi başvurusu her yaptığım zaman çok uzun süreler veriyor
Bir defa 27 gün süre verdi bekledim
Süre doldu yine başvurdum bl açmak için açmak yerine 34 saat verdi
34 saatide bekledim sonra yine başvurdum bu seferde 888 saat verdi Varmı bir çözümü ?
Süre kısaltan programı denedim işe yaramadı

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Her seferinde bastıra bastıra verilen süreyi beklemeniz gerektiğini farklı yollar aranmaması gerektiğini ve süre boyunca yapılması gerekenleri en az 50 şer kere yazdık ama yine bırakıyorum buraya süre için yapılacak bir şey yok maalesef
Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.

Oyla:

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her seferinde bastıra bastıra verilen süreyi beklemeniz gerektiğini farklı yollar aranmaması gerektiğini ve süre boyunca yapılması gerekenleri en az 50 şer kere yazdık ama yine bırakıyorum buraya süre için yapılacak bir şey yok maalesef
Süre bitene kadar:
Ota üzerinden Güncelleme geldiğinde yapmayınız.
Aynı Mi hesabıyla işlem yapınız Gerekli olmadığı sürece şifre değişimi veya kullanıcı adı değişimi yapmamaya çalışınız.
Cihazımı bul Aç / Kapa yapmayınız.
Mi Cloud senkronizasyonu arada bir de olsa yapınız. Tarayıcı üzerinden de Mi Cloud'a giriş yapınız.
Farklı bir Bilgisayar veya işletim sistemi kullanmamaya çalışınız.
Farklı sürüm bir Unlock tool kullanmamaya çalışınız.
Farklı bir sim kart kullanmayınız, Sim Slotu değiştirmeyiniz. Hat taşıma işlemi yapmayınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süreyi beklediğim halde böylede yukarıda dediğiniz bütün maddelere uydum ve bekledim 27 gün süre verdiği zaman 27 gün bekledim ama MIUI 12 güncelleme si geldi onu yaptım güncelleme konusunda hatalıyım biliyorum ama güncelleme yaptıktan sonra yine başvurdum ve 34 saat verdi yukarıda belirttiğiniz maddelere tek tek uydum ve bekledim ama bu seferde 888 saat verdi

Oyla:
Üst Alt