Soru Note 8 pro bl kapatma

ersinsins

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
k20 pro
Konular
2
merhaba arkadaşlar,redmi note 8 pro cihazıma mi flash tool aracılığıyla rom yükledim.bu romu yüklerken farkında olmadan hepsini sil ve kilitle seçeneğini işaretli bırakmışım.bundan dolayı bootloader kilidi açık olan cihazımın bootloader kilidi kapandı.bu yüzden telefon açılmıyor.sadece fastboot moda ve mi suit ekranına giriyor.bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
merhaba arkadaşlar,redmi note 8 pro cihazıma mi flash tool aracılığıyla rom yükledim.bu romu yüklerken farkında olmadan hepsini sil ve kilitle seçeneğini işaretli bırakmışım.bundan dolayı bootloader kilidi açık olan cihazımın bootloader kilidi kapandı.bu yüzden telefon açılmıyor.sadece fastboot moda ve mi suit ekranına giriyor.bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
Geçmiş olsun cihazınız global mi yoksa çin model mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ersinsins, cihazınızda bu şekil çift slot var mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu redmi note 8 pro mu hocam. Eğer note8 pro ise ilk defa böyle iki ayrı sim yuvası olan redmi note 8 pro gördüm.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Cihaz hint yada global model olsa zaten global rom yüklerken bootloader kilitlesede açılırdı..cihaz çin model olduğu için recovery modunda kalmıştır..

ersinsins

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
k20 pro
Konular
2
ne kadar ucrre
Cihaz hint yada global model olsa zaten global rom yüklerken bootloader kilitlesede açılırdı..cihaz çin model olduğu için recovery modunda kalmıştır..
evet hocam çin modeli nasıl acabilirim

Üst Alt