Yardım Note 8 Pro (Begonia) Stock Rom Boot Etmiyor

cinaaaar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
China OS 1.0.6.0 Android 13 (hyperos)
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro (Begonia)
Bootloader Kilidi
Açık
evet ilk önce açıklayayım, 11 yaşındayım custom roma yeni başlamadım. neyse konuya geçersek note 8 pro cihazıma custom rom attıktan sonra cihaza stock rom atmam gerekiyordu ve flashladığım zaman boot etmiyor bootloop oluyor telegramda yazdığım zaman dalga geçiyolar sp flash tool kullanmayı denedim faka cihaz brom moda girmiyor ne olur yardım edin.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
14
evet ilk önce açıklayayım, 11 yaşındayım custom roma yeni başlamadım. neyse konuya geçersek note 8 pro cihazıma custom rom attıktan sonra cihaza stock rom atmam gerekiyordu ve flashladığım zaman boot etmiyor bootloop oluyor telegramda yazdığım zaman dalga geçiyolar sp flash tool kullanmayı denedim faka cihaz brom moda girmiyor ne olur yardım edin.

Bunu dene

Oyla:

cinaaaar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abim cihaz brom moduna girmiyor

Oyla:

Alpereymenvpn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
0
Bu genellikle yanlış ROM veya scatter dosyası kullanıldığında olur. Çözüm için doğru stock ROM ve scatter dosyasını indirip SP Flash Tool ile “Download Only” seçeneğiyle flashlamayı dene. BROM hâlâ çalışmıyorsa servise götür.Kolay Gelsin.

Oyla:

cinaaaar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Mi 9T
Konular
1
ses artı güç ses kısma hepsine aynı anda bastım ve bide cihazı kapatıp pc ye taktığım gibi ses tuşuna basıyorum brom moda giriyor sonra reboot atıyor nedense

Oyla:

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
14
ses artı güç ses kısma hepsine aynı anda bastım ve bide cihazı kapatıp pc ye taktığım gibi ses tuşuna basıyorum brom moda giriyor sonra reboot atıyor nedense
İşlemi başlat kabloyu tak 3 tuşa birden 10 15sn basılı tut olmuyorsa farklı kablo dene ve USB 3 port ise USB 2 portunu tak

Oyla:

cinaaaar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çınar
Cihazım
Mi 9T
Konular
1