Soru Note 8 pro almak istiyorum yardım

sedileba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cengiz
Cihazım
galaxy note5
Konular
6
Arkadaslar bir kac soru var aklimda

1. Itilatci garantili eu rom geliyor onda stok arama ve kisiler mevcut mu yoksa orjinal miui ile mi geliyor
2.media tek islemci beni korkutuyor acaba ilerde sikinti yaratir mi
3.bir de batarya performansi nasil

Redmi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dgsdmrbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
doğuş
Cihazım
iphone 6
Konular
5
Normal kullanımda 2 gün rahat çıkar. 10-12 saat ekran süresi alıyorum. Sadece ağırlığından rahatsız oldum biraz iphone 6 dan geçince alışmak zor oldu.

Oyla:

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Batarya performansi uzmez. Cihaz performans olarak da cok ustun. Kamerasinda makro cekim mukemmel. Ciplak gozle okuyamadigimiz seyleri makro ile cekip okuyabiliyoruz :) arama ve kisiler uygulamalari maalesef miui degil ve arama kaydedici yok. Benim cihazimda wifi ile bluetooth cakismasi var ama benim sansima oyle geldi sanirim. Bu sorunu yok sayarsam guzel telefon. Arkadasta da var aynisi onda gayet memnun. Oyun oynayarak bile zar zor bitirebiliyorsun sarjini. Tabi batarya somuren bir oyun ise ona yapacak birsey yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sedileba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cengiz
Cihazım
galaxy note5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Batarya performansi uzmez. Cihaz performans olarak da cok ustun. Kamerasinda makro cekim mukemmel. Ciplak gozle okuyamadigimiz seyleri makro ile cekip okuyabiliyoruz :) arama ve kisiler uygulamalari maalesef miui degil ve arama kaydedici yok. Benim cihazimda wifi ile bluetooth cakismasi var ama benim sansima oyle geldi sanirim. Bu sorunu yok sayarsam guzel telefon. Arkadasta da var aynisi onda gayet memnun. Oyun oynayarak bile zar zor bitirebiliyorsun sarjini. Tabi batarya somuren bir oyun ise ona yapacak birsey yok.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum icin cook tesekkur ederim.

Redmi 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hu5154

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
full hd pubg maç atıyorum 1 maç 25-30 dk sürüyor %4 - %5 falan gidiyor... şarjı çok güzel. kamera iyi fakat resim kalitesi o kadar iyi değil. elini hafif titretsen kalite bozuluyor bilmiyorum bende mi öyle oluyor. oyun performansı çok iyi hiç bir oyunda daha kasma donma veya uyumsuzluk sorunu yaşamadım en üst grafik ayarlarında... 128 gb al alıcaksan ben 64 aldım keske almısken 128 gb alsaydım diyorum. hafıza kartı takınca ikinci simi takamıyorum bu yüzden...

Oyla:
Üst Alt