- Adım
- Yuhun
- Cihazım
- Uh
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 150
Mi A3 ile herşey yolunda
Pixel experience dediğiniz rom saf android. Yani MIUI rom ile performansı tabiiki aynı olmaz gelelim bukulmeye bükülme sorunu çoğu markada bazı modellerde ortaya çıkmış sorundur elinize alıp iki parmağınız ile bukmeden kullanmaya çalışın hocam Ayrıca mi5 de pişman olduysankz neden mi9t aldınız piyasada başka cihaz mi yoktu ????Ne sikintisi mi ahah iki parmakla bukulen mi5 ile basladim bu yolculuga.guncelleme gelip telefon bootlopa kac kere girdi kullanan bilir.simdi 9t pro var.guya 855 ama anca pixel experience yukleyince anlayabiliyosun.uygulamarda reklam cikiyor googlenun dandik uygulamlari talim ediyoruz.kac kere telefon donup kaldi yeniden baslattim sayamadim.yvaslar anlarim ama donup kalmak nedir ?
Param yok o kadar olsa iphonePixel experience dediğiniz rom saf android. Yani MIUI rom ile performansı tabiiki aynı olmaz gelelim bukulmeye bükülme sorunu çoğu markada bazı modellerde ortaya çıkmış sorundur elinize alıp iki parmağınız ile bukmeden kullanmaya çalışın hocam Ayrıca mi5 de pişman olduysankz neden mi9t aldınız piyasada başka cihaz mi yoktu ????
Paranız yok ve 855 cihaz aliyosunuz daha ne hocam?Param yok o kadar olsa iphone
Düşüncelerine saygı duymakla birlikte, bu satırları yazarken, tavsiye edeceğin markaları da sıralarsan daha uygun olur kanaatindeyim... 3 yıllık üyeliğin ve birden fazla xiaomi telefon tecrübesinin ardından; daha detaylı şeyler yazılması, forum kültürü açısından yerli yerinde olur...Xiaomi telefon tavsiye etmem.
2000 lira civari aldim.15 binim yok alayim iphoneParanız yok ve 855 cihaz aliyosunuz daha ne hocam?