Yardım Note 8 ping sorunu

Apocuuk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Abdullah
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
İki adet note 8 var 24 mbit olan aynı modeme bağlanıyoruz ama pubg de diğer telefon 70 80 ping alırken benimki 300 400 ping alıyor sizce neden böyle

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
operatör internetinden dene bak ping düşüyormu?
Operatör internetinde normal pingde oynuyorsun. Sorun sadece wi-fidan bağlanınca yaşanıyor. Evde 40mbit wi-fi varken mobil veriye para harcamak can sıkıcı oluyor. Telefondanda soğudum zaten. Xiaomiye ne kadar geri bildirim atsamda bir sonuç yok. Olacağınıda sanmıyorum.

Oyla:

Demir2121

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 11pro ma
Meslek
Bilgisayar yazılım
Konular
15
Operatör internetinde normal pingde oynuyorsun. Sorun sadece wi-fidan bağlanınca yaşanıyor. Evde 40mbit wi-fi varken mobil veriye para harcamak can sıkıcı oluyor. Telefondanda soğudum zaten. Xiaomiye ne kadar geri bildirim atsamda bir sonuç yok. Olacağınıda sanmıyorum.
sana yardımcı olamak isterim ama belki sıkılabilirsin başka wifiden denedinmi donanımsalda olabilir cihazın ısınma dan sonramı düşüyor pingin bilemiyorum bu tür sorunlar yazılımsal ve donanımsal danda olablir

Oyla:

AZE*Aragorn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Nail
Cihazım
Redmi S2
Konular
2
sana yardımcı olamak isterim ama belki sıkılabilirsin başka wifiden denedinmi donanımsalda olabilir cihazın ısınma dan sonramı düşüyor pingin bilemiyorum bu tür sorunlar yazılımsal ve donanımsal danda olablir
Başka wi-fi hatta başka telde internet paylaşımı açıp wi-fila bağlansan bile ping 200+. Telefonu yeniden başlatıp oyuna girince normal pingle oynuyorum. 3-4 saat bile oynasan normal. Çıkıp oyundan daha sonra girmek istediğin zaman ping 200+. Yeniden başlatıp girince normal 1 defalığına. Sorun yazılımsal olmalı çünki aynı zamanda miui 11 kullanan çok fazla cihazda oluştu bu sorun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada telde wi-fi sıkıntısı yok gibi görünüyor. Speedtest normal diğer uygulamalarda normal hızda kullanıyor. İndirme hızı 3 mb/s kadar çıkıyor. Sadece oyunlarda ping var. Ben sadece pubg oynuyorum. Başka oyunda denemedim. Ama youtubeda baktım diğer oyunlardada oluşuyor ping.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt