Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Operatör internetinde normal pingde oynuyorsun. Sorun sadece wi-fidan bağlanınca yaşanıyor. Evde 40mbit wi-fi varken mobil veriye para harcamak can sıkıcı oluyor. Telefondanda soğudum zaten. Xiaomiye ne kadar geri bildirim atsamda bir sonuç yok. Olacağınıda sanmıyorum.
Operatör internetinde normal pingde oynuyorsun. Sorun sadece wi-fidan bağlanınca yaşanıyor. Evde 40mbit wi-fi varken mobil veriye para harcamak can sıkıcı oluyor. Telefondanda soğudum zaten. Xiaomiye ne kadar geri bildirim atsamda bir sonuç yok. Olacağınıda sanmıyorum.
sana yardımcı olamak isterim ama belki sıkılabilirsin başka wifiden denedinmi donanımsalda olabilir cihazın ısınma dan sonramı düşüyor pingin bilemiyorum bu tür sorunlar yazılımsal ve donanımsal danda olablir
sana yardımcı olamak isterim ama belki sıkılabilirsin başka wifiden denedinmi donanımsalda olabilir cihazın ısınma dan sonramı düşüyor pingin bilemiyorum bu tür sorunlar yazılımsal ve donanımsal danda olablir
Başka wi-fi hatta başka telde internet paylaşımı açıp wi-fila bağlansan bile ping 200+. Telefonu yeniden başlatıp oyuna girince normal pingle oynuyorum. 3-4 saat bile oynasan normal. Çıkıp oyundan daha sonra girmek istediğin zaman ping 200+. Yeniden başlatıp girince normal 1 defalığına. Sorun yazılımsal olmalı çünki aynı zamanda miui 11 kullanan çok fazla cihazda oluştu bu sorun.
Bu arada telde wi-fi sıkıntısı yok gibi görünüyor. Speedtest normal diğer uygulamalarda normal hızda kullanıyor. İndirme hızı 3 mb/s kadar çıkıyor. Sadece oyunlarda ping var. Ben sadece pubg oynuyorum. Başka oyunda denemedim. Ama youtubeda baktım diğer oyunlardada oluşuyor ping.