Yardım Note 8 Miui Sürüm Düşürme

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4.0
Telefon Modeli
xaimi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar bir sorum olacaktı cihazı alalı yaklaşık 3 ay oldu ilk aldığımda jarzından çok memnundum mıuı 11.0.4.0 kuruluydu global versiyon sonra peş peşe gelen güncelemeler ile jarz git gide azaldı tabi benimde ilk xaimi cihazım güncelledim ne bilim böyle olacağını.. sonra baya araştırdım formlarda googlede. eski sürüme dönüş yapın tavsiyeleri vardı hep bir süre araştırdıktan sonra .boodlodar kilidini açtım sabah mıuı 11.0.8.0 sürümünden eski sürümüm mıuı 11.0.4.0 dönüş yaptım mi flash ile .fakat şu an %20 jarz düşüşüne baktığımda eskisi gibi değil neden acaba ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim tşkler.. ha birde aklıma takılan acaba bir kaç jarz döngüsünden sonra düzelirmi acaba ?

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
cok iyi degerler surum degismeye gerek yok hocam
Eywallah.. Hocam birsey soracaktim bilgin varmıdır acaba ? Benim cihaz global versiyon garanti yok yani. Sabah kaktim sim birin IMEI gitmiş sanırım çıkardım sim 2 taktım bundada internet edge çekiyor IMEI atilmasimi lazım.yoksa dışarı çıktığımda neti kullanamam

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151
Eywallah.. Hocam birsey soracaktim bilgin varmıdır acaba ? Benim cihaz global versiyon garanti yok yani. Sabah kaktim sim birin IMEI gitmiş sanırım çıkardım sim 2 taktım bundada internet edge çekiyor IMEI atilmasimi lazım.yoksa dışarı çıktığımda neti kullanamam
Imei ile bilgim yok hocam bu gune kadar hic sorunum olmadi Gecmis olsun :)

Oyla:

Hb7

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi6
Konular
1
Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151
Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Imei ile bilgim yok hocam bu gune kadar hic sorunum olmadi Gecmis olsun :)
Hocam 11 saat ekran süresi aldım sosyal medya kullanım sanki günden güne hafif hafif düzeliyor caktirmiyalim maşallah nazar değmesin :)

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
151
Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Benim anlamadığım nokta ben MIUI sürümünü mi flash ile 11.0.8.0 den MIUI 11.0.4.0 düşürdüm fakat MIUI 11.0.8.0 aynı pil performansını alıyorum neden acaba ?
Ayni durumu yaşıyorum bu yüzden rom degistirip duruyorum, bu redmi note 8 ilk çıktığında aldığım cihazim miui global 10.3.5.0 sürümü ile geliyor ve onda 14 ila 19 saate kadar abartisiz ekran süresi aliyordum ve bunun içinde cihaza etmediğim iskence kalmazdi 7 saat araliksiz pugb oynayip daha sarjimi %35 falan yediğini bilirim neyse sattim tekrar aldim falan derken suan belki 7.cihazim oldu bu redmi note 8 bununda gelen sürümü 11 bilmem kaçtı ekran süresi 1 hafta kullandim 6.7 saat arasiydi kilidin acilmasi bekledim global 10.3.5.0 gectim 10.11 saat alabildim ekran suresi ve eski cihazimda yaptiklarimi yapmadım bile bunda normal kullandim yani ve eskisi gibi gelmedi bana global 10.3.5.0 sürümü dün india 10.3.3.0 geçtim buda 10 saat falan verecek gibi duruyor ekran süresi neden eskisi gibi dusursekde o sureleri alamıyoruz bende bunun çözümünü arıyorum herkesden

Oyla:

Merhabaaa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xaimi niye 8
Konular
10
Ayni durumu yaşıyorum bu yüzden rom degistirip duruyorum, bu redmi note 8 ilk çıktığında aldığım cihazim miui global 10.3.5.0 sürümü ile geliyor ve onda 14 ila 19 saate kadar abartisiz ekran süresi aliyordum ve bunun içinde cihaza etmediğim iskence kalmazdi 7 saat araliksiz pugb oynayip daha sarjimi %35 falan yediğini bilirim neyse sattim tekrar aldim falan derken suan belki 7.cihazim oldu bu redmi note 8 bununda gelen sürümü 11 bilmem kaçtı ekran süresi 1 hafta kullandim 6.7 saat arasiydi kilidin acilmasi bekledim global 10.3.5.0 gectim 10.11 saat alabildim ekran suresi ve eski cihazimda yaptiklarimi yapmadım bile bunda normal kullandim yani ve eskisi gibi gelmedi bana global 10.3.5.0 sürümü dün india 10.3.3.0 geçtim buda 10 saat falan verecek gibi duruyor ekran süresi neden eskisi gibi dusursekde o sureleri alamıyoruz bende bunun çözümünü arıyorum herkesden
bende valla sürekli olarak rom değişiyorum.. çözümü bulamadım.. mıuı 11 den vazgecmem.. mıuı düşmem ..yaf zaten ben aldığımda mıuı 11 de o süreyi aldım ben..

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
bende valla sürekli olarak rom değişiyorum.. çözümü bulamadım.. mıuı 11 den vazgecmem.. mıuı düşmem ..yaf zaten ben aldığımda mıuı 11 de o süreyi aldım ben..
Naptin kardeşim hangi romdasin ve ekran süre durumların nasıl?

Oyla:
Üst Alt