Soru Note 8 mi mate 10 pro mu? :)

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
Önceliğim kamera, bildirim(şaka yapıyorum :D :D )ve pil(2 güne gerek yok, 1.5 günede gerek yok, gece şarja takıp, sabah şarjdan alıcam, onun haricinde powerbank taşımak istemyorum, şarjım biticek diye parlaklığı kısmak istemiyorum :) )

bana hangisini tavsiye edersiniz?

Alimmm78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Alimmm78
Cihazım
mi
Konular
4
dün mate10proyu gördüm elime aldım, note8 gibi uzun ince durmuyor oldukça iyi duruyordu, ama pahalı geldi bana, note8de kalem olduğundan kalem için ona yönelilebilir geldi. çok bir bilgim yok

hocam mi 5x den sonra neler aldınız, şuan ne kullanıyorsunuz, neden başka cihazı düşünüyorsunuz :)
iyi günler dilerim

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dün mate10proyu gördüm elime aldım, note8 gibi uzun ince durmuyor oldukça iyi duruyordu, ama pahalı geldi bana, note8de kalem olduğundan kalem için ona yönelilebilir geldi. çok bir bilgim yok

hocam mi 5x den sonra neler aldınız, şuan ne kullanıyorsunuz, neden başka cihazı düşünüyorsunuz :)
iyi günler dilerim

Merhaba hocam :)
5x'de 2 ay dayandim, mi5e geçtim. 1-2 ay daha kullanip mi5i satmadan mate 9 aldim. Suan mate 9 kullaniyorum. Aslinda oldukça memnunum. Yeniden upgrade yapmak cok mantiksiz. Ama dun bi mate 10pro incelemek istedim, dediğim gibi note 8 kamerasi daha basarili geldi. İki enfes cihaz arasinda alici gozu ile karsilastirma yapiyorum diyelim. Belki alirim belli değil hicbir sey :)

xxSpecter

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
RM 3 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Kamera, malzeme kalitesi olarak Note, Pil, arayüz olarak Mate 10 Pro.

hiboz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hiboz
Cihazım
12 lite
Meslek
muallim
Konular
3
Fotoğraf kalitesi olarak mate10, video kalitesi olarak note8 daha iyi. Yazılım, arayüz ve batarya olarak mate10 daha iyi. Note8 in de kalem artısı önemli.
Tasarım olarak tartışmaya mahal vermeksizin mate10 üstün.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Merhaba hocam :)
5x'de 2 ay dayandim, mi5e geçtim. 1-2 ay daha kullanip mi5i satmadan mate 9 aldim. Suan mate 9 kullaniyorum. Aslinda oldukça memnunum. Yeniden upgrade yapmak cok mantiksiz. Ama dun bi mate 10pro incelemek istedim, dediğim gibi note 8 kamerasi daha basarili geldi. İki enfes cihaz arasinda alici gozu ile karsilastirma yapiyorum diyelim. Belki alirim belli değil hicbir sey :)

Bu arada Mate 9 kullanıyorken, bu iki cihazı da almak bana göre mantıklı değil hocam.

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
Not 8 lerde pil sorunu varmış pil tamamen boşaldıktan sonra tekrar telefon açılmıyormuş okuduğum kadarıyla.. Benim şahdi düşüncem mat 9 ile devam etmen ancak illa kullanmak istersen mat 10 pro cok güzel şahsen bir sonraki cihazım Huawei mate serisi olucak veya mi7 yi beklerim :) illa değişiceksen mat 10 almanı tavsiye ederim :) samsung s6 edge kullanırken kamerası efsane tasarımı zaten diyicek laf yok ama cok arıza cukardı bana o yüzden samsunga artık bulaşmak istemiyorum
Küçük bir not: Huawei servisi efsaneymiş onada bir bak istersen

devrimseven60

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berk
Cihazım
Oneplus 6
Meslek
Öğrenim görevlisi
Konular
133
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada Mate 9 kullanıyorken, bu iki cihazı da almak bana göre mantıklı değil hocam.
haklısın hocam. kendimi durdurabileceğim bu sefer :)

dediğim gibi alıcı gözü ile karşılaştırma yapıyorum, mate 9dan sonra ne alınır diye. Bir sonraki telefonum herhalde note 8 olur, huawei'i çok çok sevmiştim oysaki..
[doublepost=1514992970,1514992774][/doublepost]
Not 8 lerde pil sorunu varmış pil tamamen boşaldıktan sonra tekrar telefon açılmıyormuş okuduğum kadarıyla.. Benim şahdi düşüncem mat 9 ile devam etmen ancak illa kullanmak istersen mat 10 pro cok güzel şahsen bir sonraki cihazım Huawei mate serisi olucak veya mi7 yi beklerim :) illa değişiceksen mat 10 almanı tavsiye ederim :) samsung s6 edge kullanırken kamerası efsane tasarımı zaten diyicek laf yok ama cok arıza cukardı bana o yüzden samsunga artık bulaşmak istemiyorum
Küçük bir not: Huawei servisi efsaneymiş onada bir bak istersen

servis hizmetini biliyorum hocam, çok ilgililer, ama önemli olan arıza çıkarmaması :) Sonuçta markaya güvenip yurtdışı cihaz da alabilmek isterim rahat rahat

Yusuf1233

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Redmi k20 Pro
Meslek
Bankacı
Konular
8
haklısın hocam. kendimi durdurabileceğim bu sefer :)

dediğim gibi alıcı gözü ile karşılaştırma yapıyorum, mate 9dan sonra ne alınır diye. Bir sonraki telefonum herhalde note 8 olur, huawei'i çok çok sevmiştim oysaki..
[doublepost=1514992970,1514992774][/doublepost]

servis hizmetini biliyorum hocam, çok ilgililer, ama önemli olan arıza çıkarmaması :) Sonuçta markaya güvenip yurtdışı cihaz da alabilmek isterim rahat rahat
Yani haklısınız ben samsung s6 edge ilk cıktığında aldım o günden beridir samsunga uyuz oldum ama not serisi kalemi felan muhteşem ama yine pil sıkıntısı cıkmış takip ettiğim kadarıyla :)

Üst Alt