Yardım Note 8 Edge Çekiyor

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
Arkadaşlar merhaba. Bir tanıdığıma Redmi Note 8 aldık hazır kayıtlı olarak. Telefon ilk 2 gün 4.5G olarak çalıştı fakat dün şarjı bitmiş ve kapanmış. Şarj edip cihazı açmışlar ve telefon sürekli Edge'de çalışıyor. 3G bile çekmiyor. İMEİ sağlam arama yapılıyor. Bayiide sim kartını çıkartıp başka telefonda denemişler ve 4.5G çekmiş, sorun sizce nedir ?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Dostum volte ile ne alakası var.
Kurusa bakmayın lütfen, forumda ne görüyorsanız deniyorsunuz, bırakın telefonunuz olduğu gibi çalışsın, bunu yapanlar size ne açtıysa onunla yetinin.

Ama hak ta vermiyor değilim, bizim genlerimizde var içinde ne varsa kullanma arzusu...

Biraz havayı yumuşatayım...

Bir atasözü der ki "Türk den vampir olsa çok insafsız olurdu. Kanını emdikleri insanları çalkalar çalkalar kanının son damlasına kadar emerdi"

Yani insanlığın kurtuluşu da bitişi de bizim elimizde

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eu beta ve diğer custom romlarda 4.5G de volteyi açmazsaniz arama yapmiyor veya arama almıyorsunuz o yüzden açıkmı diye sordum bişeyleri deneyerek sonuç alırsınız zaten
Kusura bakmayın forumun çoğu bununla yetinemiyor belki siz yetiniyorsunuzdur ama daha iyisi varken neden bununla yetinim bende isterdim Cihazimi normal olarak kullanim ama normalin bana sunduğu özellikler yetmiyor Maalesef

Oyla:

Murat5748

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mİ9SE
Meslek
Makina Mühendisi
Konular
21
Eu beta ve diğer custom romlarda 4.5G de volteyi açmazsaniz arama yapmiyor veya arama almıyorsunuz o yüzden açıkmı diye sordum bişeyleri deneyerek sonuç alırsınız zaten
Kusura bakmayın forumun çoğu bununla yetinemiyor belki siz yetiniyorsunuzdur ama daha iyisi varken neden bununla yetinim bende isterdim Cihazimi normal olarak kullanim ama normalin bana sunduğu özellikler yetmiyor Maalesef
Hocam volte varken de arama yapıyor zaten ama sorunu çözdüm. 3g ye alıp veriyi açtım E olarak açıldı. Volteyi kapatıp mobil veriyi açtım otomatik 4.5G olarak başladı şuan sorun yokmuş. Saolun yorumlar için

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam volte varken de arama yapıyor zaten ama sorunu çözdüm. 3g ye alıp veriyi açtım E olarak açıldı. Volteyi kapatıp mobil veriyi açtım otomatik 4.5G olarak başladı şuan sorun yokmuş. Saolun yorumlar için
Rica ederim hocam sorunu çözdüğünüze sevindim

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Geçmiş olsun

Oyla:

emrah36

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emrah Ataş
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum. Nerdeyse bütün yolları denedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba, bende aynı sorunu yaşıyorum. Nerdeyse bütün yolları denedim. Yardımcı olabilir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt