Yardım Note 8 açılıp kapanıyor fastboot açılmıyor?

Apoly

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
MI 9T Pro
Meslek
Mağaza Müdürü
Konular
27
Merhaba arkadaşlar telefonu ayarlardan sıfırlamış arkadaşım ben de twrp kurup global rom yükledim reboot system yaptıktan sonra, telefona siyah bir ışık gelip açılıp kapanıyor, fastboot moduna almaya çalışırken aynı şekilde bir salise fastboot ekranı gelip hemen kapanıyor. Yardım etmek isterken köstek oldum ne yapabilirim?

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Merhaba arkadaşlar telefonu ayarlardan sıfırlamış arkadaşım ben de twrp kurup global rom yükledim reboot system yaptıktan sonra, telefona siyah bir ışık gelip açılıp kapanıyor, fastboot moduna almaya çalışırken aynı şekilde bir salise fastboot ekranı gelip hemen kapanıyor. Yardım etmek isterken köstek oldum ne yapabilirim?
Geçmiş olsun cihaz brick olmuş en yakın servis merkezine gönderin derim

Oyla:

gon42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Xiaomi Redmi 4x
Konular
0
Aynı şey dün benim de başıma geldi.İmemi atmak için ben de twrp yükledim.Telefon restarttan sonra tekrar twrp açtı. Ben de bu sefer twrp ile rom yükledim.Restarttan sonra siyah ekranla karşılaştım.Ben de de fastbot görülüp kayboluyor.Twrp ye de girmiyor.Telefonu bizim çocuğa yeni aldım.Bir gün bile kullanamadan başıma bu geldi.Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aynı şey dün benim de başıma geldi.İmemi atmak için ben de twrp yükledim.Telefon restarttan sonra tekrar twrp açtı. Ben de bu sefer twrp ile rom yükledim.Restarttan sonra siyah ekranla karşılaştım.Ben de de fastbot görülüp kayboluyor.Twrp ye de girmiyor.Telefonu bizim çocuğa yeni aldım.Bir gün bile kullanamadan başıma bu geldi.Lütfen yardım edin. Ne yapabilirim?
hatalı rommu yüklediniz? brick olmuş gibi duruyor. kredili yükleme yapılması gerek..

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam yetkili hesap ile müdahale edilmesi gerekiyor. Zenex hocam ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Şresyon

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Samsung Note 8
Meslek
Yazılımcı
Konular
22
Aldığınız yere başvurunuz olmazsa yazılımcı bir arkadaşınız varsa bu işlerden anlayan onada sorun bi çaresi vardır :)

Oyla:

sewdali

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
3
Aynı sorun bende de var arkadaş cihazı güncellemiş, artık açılmıyor.
Şarja veya pcye bağlayınca ekran yanıp sönüyor. Fastboot a almak isteyince 1 saniye fastboot yazısı görünüp kayboluyor.
Aygıt yöneticisinde her hangi bir tepki olmuyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Aynı sorun bende de var arkadaş cihazı güncellemiş, artık açılmıyor.
Şarja veya pcye bağlayınca ekran yanıp sönüyor. Fastboot a almak isteyince 1 saniye fastboot yazısı görünüp kayboluyor.
Aygıt yöneticisinde her hangi bir tepki olmuyor. Çözüm önerisi olan var mı?
Zenex hocam dönüş yapar görünce.. (Yaşam destek ünitesi gibi adamsınız hocam :))

Oyla:
Üst Alt