Soru Note 8 / 128 GB Var Mı?

uzmanadam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Note 8
Meslek
Grafiker
Konular
9
Selamun Aleyküm,

Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik modellerin Çin Rom olduğunu sonradan Global Rom atıldığını iddia ediyorlar bunun doğruluk payı nedir? Ciddi anlamda bilgi sahibi üstatlardan öğrenmek isterim.

Teşekkürler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bir dönem, ev-kur 6/128 modelinden sattı. Hatta bir arkadaşım almıştı siyah renk. Ama daha sonra hiç denk gelmedim. Ki katılıyorum, 6gb versiyon yapıp, 128 gb versiyonuna neden 4gb ram koyarlar, anlamıyorum.

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bir dönem, ev-kur 6/128 modelinden sattı. Hatta bir arkadaşım almıştı siyah renk. Ama daha sonra hiç denk gelmedim. Ki katılıyorum, 6gb versiyon yapıp, 128 gb versiyonuna neden 4gb ram koyarlar, anlamıyorum.
Mi 5s lerin 4/32 3/64 gibi saçma bir kombinasyonu vardı zamanında. Bu da ona benzemiş.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Mi 5s lerin 4/32 3/64 gibi saçma bir kombinasyonu vardı zamanında. Bu da ona benzemiş.
Xiaomi'nin her yaptığına mantık aranmaz bence :D
150 tane model olduğu için bunu da böyle yapalım demişler diye düşünüyorumhaha--

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Selamun Aleyküm,

Note 8 / 128 GB modeli resmi olarak var mı? Sahibinden'de ve diğer platformlarda hep 64 GB'lık modeli görüyorum. Bugün yarın satıcının birinden 128 GB almak üzereyim fakat bazı arkadaşlar ve satıcılar 128 GB olan modellerin üretilmediğini Çin'de dahi olmadığını, 128'lik modellerin Çin Rom olduğunu sonradan Global Rom atıldığını iddia ediyorlar bunun doğruluk payı nedir? Ciddi anlamda bilgi sahibi üstatlardan öğrenmek isterim.

Teşekkürler.
Hocam bende tavsiye ederim daha fazla paraniz varsa realme 6 veya redmi note 8 pro yu öneririm note 8 pro yu kullanıyorum hız performans istiyorsanız tam size göre ayrıca MIUI 12 de geldi 11 deki gibi alışıla geldik yazılım hatası yok hatta ben hiç yazılım hatasıyla karşılaşmadım realme 6 da alabilirsiniz 8gb ram olanından onları tam kullanmadigimdan bilmiyorum hemde 90hz yenileme hızı var

Oyla:
Üst Alt