Soru Note 7'den Mi6'ya

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 615

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 20.1.9
Telefon Modeli
Rn7
Bootloader Kilidi
Açık
Sizce mantiklimi? Benim hosuma gidiyor centiksiz ve tuslu kucuk telefknlar ama kararsizim

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Son donemlerde yakin cevreme note 7,mi 9t,note 8 pro gibi telefonlar aldirmis birisi olarak diyebilirim ki, kurcalanmamis temiz bir mi6nin yeni telefonlardan en ufak bir eksikligi yok. Tek sorun 5.15 inch ekrani kucuk gelebilir ki o da bildigin güçlendirilmis metal kasa ve o ekran boyutuyla inanilmaz dayanikli ve bunu hissettiriyor. Her turlu cebinde çömel kalk otur no problem

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Son donemlerde yakin cevreme note 7,mi 9t,note 8 pro gibi telefonlar aldirmis birisi olarak diyebilirim ki, kurcalanmamis temiz bir mi6nin yeni telefonlardan en ufak bir eksikligi yok. Tek sorun 5.15 inch ekrani kucuk gelebilir ki o da bildigin güçlendirilmis metal kasa ve o ekran boyutuyla inanilmaz dayanikli ve bunu hissettiriyor. Her turlu cebinde çömel kalk otur no problem

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten ben o yüzden seviyorum. Bu telefonlar tablet gibi geliyor. Yani note 7 hiç üzmedi beni ama telefon kullanmıyorum gibi. Fakat batarya çok önemli benim için o yüzden şimdilik biraz daha Dursun.

Oyla:
Üst Alt