Soru Note 7'den Mi6'ya

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 11
  • Görüntüleme 615

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 20.1.9
Telefon Modeli
Rn7
Bootloader Kilidi
Açık
Sizce mantiklimi? Benim hosuma gidiyor centiksiz ve tuslu kucuk telefknlar ama kararsizim

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Mi 6 kullanirdim

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Guncel olarak note 7. Ama hosunuza gitmesi önemli olan. Alin gitsin. Pişman olursaniz satarsınız.
Ben olsam mi 6 yerine o fiyatlara baska xaoimi alirdim.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Yurt dışı getirtmeli daha güncel ve üst modeller alınabilir. Bı ara ben de düşünmüştüm geçmeye pazarlık vs de yapmıştım ama içime sinmedi ve bıraktım bı an düşündüm ,tamam işlemci çok güçlü amenna amma bunun daha bataryası var, kozmetiği var, teknik servis hizmeti ne durumda, güncelleme BİTİK ... BU yüzden Mi 8 lite ile değiştirmemeye karar verdim. Tercih sizindir.

Saygılarımla....

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Sizce mantiklimi? Benim hosuma gidiyor centiksiz ve tuslu kucuk telefknlar ama kararsizim

Mi6 çok kaliteli cihaz. Note 7 den daha güçlü ve keyifli. Tek eksiği ekran küçük. Note 7 kullanıp üzerine mi 6 kullanırsanız vede ben gibi takıntılıysanız ekran konusunda pişman olabilirsiniz. Lakin ben ikinci cihaz olarak mi 6 almış ve 2 hafta kullanamadan sattım.

Oyla:

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Mi6 tabi ki tartışmaya gerek var mı

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam cihazı en çok hangi amaçlar için kullanacaksınız orası önemli. Oyun oynayıp, film dizi seyrediyorsanız RN 7'den sonra Mi 6 ekranı küçük gelebilir. Bir de batarya konusu var Mi 6 batarya konusunda tatmin etmeyebilir. Açıkçası çıkalı neredeyse 3 yıl olacak bir cihazdan bahsediyoruz.. İşlemci iyi olabilir ama bana sorarsanız başka cihaz bakın derim illa da değiştirmek istiyorsanız. Tercih sizin.

Oyla:

bakivrd44

Offline bir Xiaomici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
32
Eğer elinizdeki note 7 yi değiştirmeye niyetliyseniz mi 6 almak bence en doğru karar. Çünkü yeni telefon örnek olarak mi 9t alsanız yere düşüp ekranı kırılsa 1000 tl sadece ekrana vereceksiniz. Bu nedenle uygun fiyata mi 6 bulursanız kaçırmayın derim. Alırsınız pilden memnun kalmazsanız 50₺ batarya alırsınız. Mi 6 nın hem parçaları ucuz hem de yeni çıkan oyunları bile son ayarda oynatıyor. Yeni telefonlar ile kıyaslarsak donanım yönünde pek bir farkı kalmıyor. Kamera belki memnun etmez ama telefonu rootlayıp google kamera yüklerseniz yeni çıkan bir çok cihazdan daha iyi kameraya sahip olursunuz. Birde xiaomi.eu rom yüklerseniz performansına performans katarsınız. Ama ben sık telefon değiştiririm mi 6 yı 2-3 aya satarım diyorsanız uzak durun. Benim şahsi düşüncem bu yöndeyn~~

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Ben nedense Redmi Note 7 cihazından Mi6 gibi bir cihaza geçmeye inanılmaz derecede olumlu bakıyorum. Şahsen note 7 cihazım olsaydı direk temiz bir Mi6 bulup geçerdim :)

Oyla:
Üst Alt