Yardım Note 7 öldü

Seqqo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seqqo
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar hepinize merhaba. Telefonum redmi note 7 4/64
Telefonum özellikle son bir aydır ; aşırı ısınma, ekran geçişlerinde takilmalar, sosyal medya (face ,insta) kullanırken bile telefon elimde ılık ile sıcak arasında. Telefon boşta iken işlemci ısıları 43 derecede.
Orta düzey oyunları en alt grafik düzeylerine çektiğim zaman bile oyunlarda 3 saniyeyi bulan gecikmeler, 55 dereceyi aşan ısınma problemi, donmalar, kasma var ve render sorunları var. Telefonun şarj performansı da çok düştü. Oyunlarda 4 saat süre alabiliyorken şimdilerde 2.5 saatte şarjı tüketiyor. Fabrika ayarlarına dön yaptım. Herşeyi yeniden kurdum yine düzelme saglayamadim. Bazen bir tık daha düzgün çalışırken nazende bildiğin ateş olup yanıyor telefon. Artık kafasına göre takılıyor. Bir gün iyi bir gün kötü. Gözünüzü seveyim bir el atın şu sorunuma. Ben alt düzey kullanıcıya. Nasıl cozebilirim yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkürler.
(Yedek telefonum gm5 plus bile artık daha stabil ve performansı note7 den daha verimli halde)
telefonda yüklü miui global 11.0.5
Android 9 PKQ1
Boş hafıza alanı 38 GB
Telefon boşta iken kullanılan ram 1.6-2 GB (2-2.5 GB boş ram var)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Değerli hocam, custom romlarda bankacılık vb.guvenlik gerektiren uygulamaların sorunsuz olarak çalışması için Magisk Manager adlı bir program var. Custom rom kurduktan sonra kendisini de kurabilirsiniz. Magisk, cihazınızın rootlu olduğunu bu gibi uygulamalardan saklayarak güvenlik baremini geçmenizi sağlar ve cihazınız için de çeşitli özelleştirme modülleri indirmenize yardımcı olur.
Şöyle bir güncelleme geldi. Bunu bir deneyip görmek istiyorum. Bu günceldir bir hafta aynı sorunlarla devam ederse custom rom a kesin dönüş yapmayı planlıyorum.

Custom rom kurduğumuzda bankacılık uygulamaları vb. Uygulamaların çalışmayacağını soyleyenler olmuş. Garanti cep, yapı kredi, e-devlet gibi uygulamalar custom rom olursa çalışmaz mi ?

Oyla:

Seqqo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seqqo
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Değerli hocam, custom romlarda bankacılık vb.guvenlik gerektiren uygulamaların sorunsuz olarak çalışması için Magisk Manager adlı bir program var. Custom rom kurduktan sonra kendisini de kurabilirsiniz. Magisk, cihazınızın rootlu olduğunu bu gibi uygulamalardan saklayarak güvenlik baremini geçmenizi sağlar ve cihazınız için de çeşitli özelleştirme modülleri indirmenize yardımcı olur.
İlginiz ve güzel bilgiler için teşekkür ederim.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Ek olarak uygulamalara root yetkisi magisk üzerinden veriliyor,onlarca belki detay özelliği var magiskin ama sayılı özelliğini kullanıyoruz.

Oyla:

Lightninexol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Betül Gonca
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Donanımsal sorun var gibi görünüyor çünkü ben Note 7 kullanıyorum ve performansından memnunum ısınma normal kullanımda hiç yok pubg mobile benzeri oyunlarda 45 dereceyi geçmiyor mutlaka garantisi varsa servisine gönderin
Benim telefonum global ve ben format attıktan sonra telefon inanılmaz kasmaya başladı. Format atmadan önce pubg hiç kasmıyordu ne yapabilirim.

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Başlığı görünce, istemsizce "Allaha rahmet etsin" diyen Bi tek ben miyim

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Garantili bir durum olduğunu sanmam. Yazılımsal görünüyor. Telefon gantili olduğu için twrp yok diye tahmin ediyorum. Bence temiz Bi format daha atın. Yazdığınız sorunlar genelde yazılımsal hatalardan dolayı olur.

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Orijinal stock yazılım kullanma.
Custom rom ve kernel ile kullan herkesin cihazı öyle sen bile bu sıcak havada terliyorsun.

Oyla:

Lightninexol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Betül Gonca
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Garantili bir durum olduğunu sanmam. Yazılımsal görünüyor. Telefon gantili olduğu için twrp yok diye tahmin ediyorum. Bence temiz Bi format daha atın. Yazdığınız sorunlar genelde yazılımsal hatalardan dolayı olur.
Format atmaya korkar oldum ama denerim gene

Oyla:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Yedekkerinizi alıp. Tertemiz yapın içini. Isınma konusunu dert etmeyin. Havalar malum. Oyun oynarken hemen herkes aydı sorunu yaşıyor. Kolay gelsin.

Oyla:
Üst Alt