MIUI 11 Note 7 miui 11 gelmedi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertugaydin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğ
Cihazım
Red Mi Note 7
Meslek
E.E.Mühendisi
Konular
1
Root ayrı bir konu ciyazin TWRP moduna giriyorsa oto yazılım da dosya indirilemedi 2dk sonra tekrar deneyiniz yazar ve inmez siz dosyayı indirip flaşlamaniz gerekecektir
Sağolun hocam, eğer bu durum ile karşılaşırsam yardım için size özelden DM ile yazabilir miyim ?

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ADS

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Benim anlamadığım red mi note 7 en çok satan en çok kullanılan telefonlarından biri nasıl vermezler

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Benim anlamadığım red mi note 7 en çok satan en çok kullanılan telefonlarından biri nasıl vermezler
Kimse vermem demedi hocam azcık sabır işte adamlar Aralık koymuş söylediği tarihi geçerse o zaman kızın :)
Bir de şeyi anlamadım niye 11 i bekliyorsunuz sebebi basit işte merak, zevk, bildirim sorunu düzelir mi şu düzelir mi bu düzelir mi düzelmezse de yapacak bir şey yok telefon yavaslarsa da yapacak bir şey yok zevkim bu benim.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
miui 11 neden geçmek istiyorsunuz anlamıyorum. kullandığımnız miui 10 dan bir farkı olmayacak aksine telefonunuz daha kötü performansa ve bataryaya sahip olacak . Uygulamayarı daha yavaş açacaksınız. Millet zorla bela arıyor
Celladına aşık olmuş millet... hi~~

pmcbaby

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
miui 11 neden geçmek istiyorsunuz anlamıyorum. kullandığımnız miui 10 dan bir farkı olmayacak aksine telefonunuz daha kötü performansa ve bataryaya sahip olacak . Uygulamayarı daha yavaş açacaksınız. Millet zorla bela arıyor
Uygulamaları daha yavaş açmak benim hoşuma gidiyor birader şarjım çabuk bitsin istiyorum. İkna oldun mu?

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Gelen güncellemeler sadece stabil beta testerlar için gelmiş, pocophone vs kimse yükleyemedi

Sefa B.

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa
Cihazım
Xiaomi
Konular
16
Eskitme denen şey eski cihazlara olur bence. Millet yenisini alsın diye. Güzel bir xiaomi'niz varsa güncellemeden korkmanıza gerek yok bence. Ama birkaç animasyonda hiç kötü olmaz.:D

Zekai Can

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zekai
Cihazım
Red mi note 7
Konular
35
Kimse vermem demedi hocam azcık sabır işte adamlar Aralık koymuş söylediği tarihi geçerse o zaman kızın :)
Bir de şeyi anlamadım niye 11 i bekliyorsunuz sebebi basit işte merak, zevk, bildirim sorunu düzelir mi şu düzelir mi bu düzelir mi düzelmezse de yapacak bir şey yok telefon yavaslarsa da yapacak bir şey yok zevkim bu benim.
Bildirim sorununa çok gıcığım bide hep iPhone kullandım 6 sene ondan alıştığım için böyle reklamlarında küçük çaplı sorunları hallettiklerini söylüyorlar sorun sorundur madem hallettiler görelim kardeş en doğal hakkımız

Can123im

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Bildirim sorununa çok gıcığım bide hep iPhone kullandım 6 sene ondan alıştığım için böyle reklamlarında küçük çaplı sorunları hallettiklerini söylüyorlar sorun sorundur madem hallettiler görelim kardeş en doğal hakkımız
Bende görmek istiyorum bende sinir oluyorum sırf onun yüzünden azar işitiyorum mesajımı görmüyorsun diye hocam bende diyorum size biraz daha bekleyin bakalım Aralık verdiler ya gelmezse beraber kızalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt