Soru Note 7 Arayanın Resmi Tam ekran Sorunu

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
Arkadaşlar kişiler ayarlar kısmında fotoğrafı göster seçeneği aktif olmasına rağmen resim atadığim kişide tam ekran resim olmuyor nasıl çözebiliriz bu durumu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Niyazi.Sonmez

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Niyazi
Cihazım
Note 7
Konular
0
İlgili kişiye büyük çözünürlüklü bir resim atayın.

Son düzenleme:
Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Arkadaşlar kişiler ayarlar kısmında fotoğrafı göster seçeneği aktif olmasına rağmen resim atadığim kişide tam ekran resim olmuyor nasıl çözebiliriz bu durumu
Üstad selam, arayanın resmi sorununu çözebildiniz mi? Ben de budün Redmi Note 7 ile aranıza katıldım fakat arayan kişilere arkadaşın dediği gibi büyük çözünürlüklü resim atıyorum fakat resim boyutu ne olursa olsun küçücük yuvarlak içerisinde görünüyor. Tam ekran yada büyük resim gösterme gibi ayarı vs varmıdır, teşekkürler

Oyla:

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Üstad selam, arayanın resmi sorununu çözebildiniz mi? Ben de budün Redmi Note 7 ile aranıza katıldım fakat arayan kişilere arkadaşın dediği gibi büyük çözünürlüklü resim atıyorum fakat resim boyutu ne olursa olsun küçücük yuvarlak içerisinde görünüyor. Tam ekran yada büyük resim gösterme gibi ayarı vs varmıdır, teşekkürler
Bu seçenekler custom romlarda mevcut(bazilarinda) diger türlü arandığıniz zaman ve telefon kilitli durumdayken tam ekran fotograf çıkması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

amidore

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yaşar
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
1
Bu seçenekler custom romlarda mevcut(bazilarinda) diger türlü arandığıniz zaman ve telefon kilitli durumdayken tam ekran fotograf çıkması gerekiyor.

Teşekkürler üstadım, dediğiniz gibi bende sizdeki gibi ayarlar yok, ekran kapalı ben arandığım zaman resim büyük gösteriyormuş, halbuki huawei mate telefonumda arasam aransam da resim büyük çıkıyordu. Yardımınız için teşekkürler.

Oyla:

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Teşekkürler üstadım, dediğiniz gibi bende sizdeki gibi ayarlar yok, ekran kapalı ben arandığım zaman resim büyük gösteriyormuş, halbuki huawei mate telefonumda arasam aransam da resim büyük çıkıyordu. Yardımınız için teşekkürler.
Rica ederim hocam ne demek handshake~~

Oyla:

Coilover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Birol
Cihazım
NOTE 6 PRO
Konular
11

Hocam 10.3.4.0 sürümündeyim benim gelen çağrı ayarlarımda böyle seçenekler yok nedendir acaba ?

Oyla:

emreli01

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
EMRE SARI
Cihazım
POCO X6 PRO
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yine kendi aradığı mı kendim buldum giggle~~ kişilere girin sağ üstteki 3 noktadan ayarlara girin kişiye fotoğraf ata kısmını aktif edin bende artık tam ekran oluyor stock rom benimkisi

Oyla:

Baris199251

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi 9T PRO
Konular
12
Hocam 10.3.4.0 sürümündeyim benim gelen çağrı ayarlarımda böyle seçenekler yok nedendir acaba ?
Hocam benim kullandığım custom rom miui ms rom. Global veya eu romda yok bu seçenekler. Miui pro ve ms de mevcut.

Oyla:

İlkhan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlkhan
Cihazım
poco x3 pro
Konular
1
poco x3 pro telefonum şu anda miu 12.5 de.Arayanın fotosu çok küçük bir dairenin içinde çıkıyor.Forumda arattım bir cevap bulamadım yardımcı olabilirmisiniz.Teşekkürler.

Oyla:
Üst Alt