- Adım
- Furkan
- Cihazım
- A2 Lite
- Konular
- 3
KVK garantili Note 6 Pro cihazmımda Xiaomi Store yok.
Gerekli yedekleri alıp telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız bu sorunu çözebilir. Android'de üst üste yüklenen güncellemelerde bazen bunun gibi yazılımsal hatalar oluşuyor, temiz kurulum öneriyorum.Benim de güncellemeden sonra ekran geç uyanıyor güç tuşuna basıyorum bir kaç defa basıyorum sonra ekran açılıyor sürüm 10.2.2
Yeni kurulum yapsam garanti dışı olmaz mıFabrika ayarına sıfırladım çözüm olmadı malesef
Fabrika ayarına sıfırladım çözüm olmadıGerekli yedekleri alıp telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız bu sorunu çözebilir. Android'de üst üste yüklenen güncellemelerde bazen bunun gibi yazılımsal hatalar oluşuyor, temiz kurulum öneriyorum.
Tema kullanıyor musunuz?Fabrika ayarına sıfırladım çözüm olmadı malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni kurulum yapsam garanti dışı olmaz mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fabrika ayarına sıfırladım çözüm olmadı
kullanıyordum dedim belki o sebep olmuştur kaldırdım yine aynı sorun devam ediyorTema kullanıyor musunuz?
Cihazı ekrana çift tıklayarak uyandırdığınızda da aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Yoksa sadece güç tuşuyla uyandırırken mi bu sorun var?kullanıyordum dedim belki o sebep olmuştur kaldırdım yine aynı sorun devam ediyor
Evet hocam onu da denedim aynı sorun devam ediyorCihazı ekrana çift tıklayarak uyandırdığınızda da aynı sorunu yaşıyor musunuz ? Yoksa sadece güç tuşuyla uyandırırken mi bu sorun var?
Benim de güncellemeden sonra ekran geç uyanıyor güç tuşuna basıyorum bir kaç defa basıyorum sonra ekran açılıyor sürüm 10.2.2