- Adım
- emre
- Cihazım
- redmi note 6pro
- Konular
- 5
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 9.6
- Telefon Modeli
- note 6 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Arkadaslar oncelikle herkese merhabalar cok enteresan bir durumla karsi karsiyayim.
Note 6 pro kullanicisyim ve guncel İnstagram sayfasi olusturmaya calisiyorum
bu telefonu alali 3 gun oldu ancak bir durum varki ne yaptiysam cozemedim
Bir yerde 30 saniyelik video cekimi yapiyorum sonrasinda bunu instagram da paylasinca goruntu kalitesi yerle bir oluyor titrek bir video ortaya cikiyor.
Ancak bende kayitli olan video cok net.İnternete yukleyince otomatik kucultmedenmidir nedir titrek kalitesiz bir video oluyor.
deneme amacli cam gibi videomu whatsapptan arkadasa gonderdim gene ayni sekilde inanilmaz bozuldu bunu nasil duzeltebilirim acaba
asagida paylastigim videonun linki yer aliyor dikkat ederseniz ciddi bir titreme var oysaki telefondaki ana videoda hicbir sorun yok cam gibi
arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var ?
video bir yerde paylasinca inanilmaz kaltesizlesiyor...
ne yapmam lazim arkadaslar lutfen yardim ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum, eski telde boyle birsey yoktu
(
Note 6 pro kullanicisyim ve guncel İnstagram sayfasi olusturmaya calisiyorum
bu telefonu alali 3 gun oldu ancak bir durum varki ne yaptiysam cozemedim
Bir yerde 30 saniyelik video cekimi yapiyorum sonrasinda bunu instagram da paylasinca goruntu kalitesi yerle bir oluyor titrek bir video ortaya cikiyor.
Ancak bende kayitli olan video cok net.İnternete yukleyince otomatik kucultmedenmidir nedir titrek kalitesiz bir video oluyor.
deneme amacli cam gibi videomu whatsapptan arkadasa gonderdim gene ayni sekilde inanilmaz bozuldu bunu nasil duzeltebilirim acaba
asagida paylastigim videonun linki yer aliyor dikkat ederseniz ciddi bir titreme var oysaki telefondaki ana videoda hicbir sorun yok cam gibi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
arkadaşlar bu sorun sadece bende mi var ?
video bir yerde paylasinca inanilmaz kaltesizlesiyor...
ne yapmam lazim arkadaslar lutfen yardim ilk defa boyle bir durumla karsilasiyorum, eski telde boyle birsey yoktu
Son düzenleme: