Güncelleme,Akşama indiricektim.Aksam sorguladigimd guncelleme yok diyor.sebebi nedir.
Ü Üye silindi 117519 Guest 29 Ağustos 2019 #1 Güncelleme,Akşama indiricektim.Aksam sorguladigimd guncelleme yok diyor.sebebi nedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güncelleme,Akşama indiricektim.Aksam sorguladigimd guncelleme yok diyor.sebebi nedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bülentb Kıdemli Üye Kıdemli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Bülent Cihazım Redmi note 5 Yaş 49 Konum Bursa Katılım 12 Aralık 2018 Konular 8 Mesajlar 387 Çözümler 2 Tepkime puanı 352 Puanları 98 30 Ağustos 2019 #2 Güncellenme geri çekilmiş olabilir Bu konuya bir göz atın isterseniz Çözüldü - Redmi note 6 pro Güncelleme gelmedi
Güncellenme geri çekilmiş olabilir Bu konuya bir göz atın isterseniz Çözüldü - Redmi note 6 pro Güncelleme gelmedi
Albayrak 24 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Emrah Cihazım Redmi note 6 pr Meslek Şöför Yaş 39 Konum Menzil Katılım 31 Ağustos 2019 Konular 0 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 31 Ağustos 2019 #3 Bende var ama yüklemiyorum