Yardım Note 6 pro rom kurma sorunu

Night_Ghosty

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
4
Artık miui dan sıkıldım ve yeni romlar denemek istedim ve Pixel Experince indirim flashladım . Twrp recovery ile kurdum logo geldi ve hatası verdi . Silip tekrar yüklediğimde tekrar aynı hatayı verdi . Bende canıma tak ettiğinde tekrar Miui'a dönmek zorunda kaldım ? sizce bu neyden kaynaklandı çözümü neydi ?
dipnot : Twrp'nin son sürümünü kullanıyordum (3.6.0)
Şunu da söylemem gerek tekrar recevery ile miui'a döndüğüm için hız artışı var cihazda . silinmeden önce ne varsa şuan daha fazlası yüklü cihazda

Açılış süresi ~2 dakikadan > ~ 20 saniyeye indi.
donma ve kasma sorunları azaldı veya bitti . (uygulamadan uygulamaya değişiyor tabi)

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Twrp yükledikten sonra veriyi biçimlendir diyip sonra gelişmiş temizlikten tüm tikleri seçip silin sonra yeniden başlat menüsünden reboot recovery yapın tüm verileriniz silinecek hafıza kartı takiliysa çıkartın. Sonra Orangefox sitesinden güncel orangefox recovery indirip twrpden kurun sonra istediğiniz romu yükleyip deneyin.
Kisisel tavsiyem tavsiyem mi flash ile 11.0.6.0 stock rom kurun strix kernel 4.7 Nonoc yükleyin sonra 69hz ekran overclock yükleyin orangefoxtan aosp romlara ihtiyaç duymazsınız.

Ekli dosyalar

• 69hz.zip
    1,6 MB · Görüntüleme: 4
Üst Alt