Yardım Note 6 Pro hakkında bir kaç sorum var

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Arkadaşlar redmi note 6 pro aldım kafama takılan sorular oldu.
1-)Şarj aleti siyah ve normal tr prizlerinin aynı uçlusu fakat biraz daha büyük bir uçlusu geldi adaptör ile birlikte.
2-)Telefonuma en son 10.3.2.0 güncellemesi geldi android 9 oldu. En son 10.3.3.0 var galiba cihazımda global yazıyor.
3-)Telefon e devletten imei ithalat yoluyla kayıtlı diyor fakat meg 7 r5p modeline kayıtlı gözüküyor bu sorun olur mu?
4-) kılıfında designed by mi yazmıyor telefon kılıfı sahte mi?
5-) bootloader kilidi geliştirici seçeneklerinde kilitli güvenli yazıyor başka kontrol etme yer var mı?
6-) xiaomi kendi sitesinde redmi 5 plus 3 - 32 gb yazıyor imei'ye.
7-) telefonda çizik dahi yok çizik olsa kullanılmış olduğunu anlarız en azından.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Çok teşekkürler hepsi burada aracılığıyla almıştım fatura bilgilerinden firmaya telefon ettim telefonu gönderin bakalım dediler. Hepsiburada yoluylamı telefonu göndersem daha iyi olur yoksa direk olarak mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca bootloader kilidi de yeni açıılmıştı bununla ilgili sorun çıkartırlar mı

ayrıca bootloader kilidi de yeni açıılmıştı bununla ilgili sorun çıkartırlar mı

Normalde cihazı göndermenize gerek yok hocam. İthalatçı firma btk'ya durumu fatura örneği ile bilgilendirecek ve sizin telefon numaranızı verecek sadece...

Oyla:

ykaptan41

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
Redmi note7
Konular
2
Normalde cihazı göndermenize gerek yok hocam. İthalatçı firma btk'ya durumu fatura örneği ile bilgilendirecek ve sizin telefon numaranızı verecek sadece...
telefonu alalı 35 gün falan oldu imei soruşturması neticesinde diğer imei nosununda global redmi note 6 pro olarak göründüğünü fark ettim bana gönderilen ise global hindistan olduğunu kodlardan sorgulayarak öğrendim bu durumda faturadaki firmayı aradım onlar gönderin bakalım halledelim dediler bu ne kadar güvenli olur tereddütte kaldım hepsi buradan iade talebi oluştur var o kanaldan mı telefonu göndereyim yoksa görüştüğüm firmadan mı
E DEVLET TE KAYITLI GÖRÜNEN VE BANA GÖNDERİLMESİ GEREKEN TELEFON M1806E7TG-REDMI NOTE 6 PRO OLMASI GEREKİRKEN

BANA GÖNDERİLEN TELEFONDA İSE :M1806E7TI: KODLU TELEFONDUR BUDA BU TELEFONUN (Redmi Note 6 Pro) – Hindistan MENŞELİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEKTEDİR.

Oyla:

mbilgili05

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
12
telefonu alalı 35 gün falan oldu imei soruşturması neticesinde diğer imei nosununda global redmi note 6 pro olarak göründüğünü fark ettim bana gönderilen ise global hindistan olduğunu kodlardan sorgulayarak öğrendim bu durumda faturadaki firmayı aradım onlar gönderin bakalım halledelim dediler bu ne kadar güvenli olur tereddütte kaldım hepsi buradan iade talebi oluştur var o kanaldan mı telefonu göndereyim yoksa görüştüğüm firmadan mı
E DEVLET TE KAYITLI GÖRÜNEN VE BANA GÖNDERİLMESİ GEREKEN TELEFON M1806E7TG-REDMI NOTE 6 PRO OLMASI GEREKİRKEN

BANA GÖNDERİLEN TELEFONDA İSE :M1806E7TI: KODLU TELEFONDUR BUDA BU TELEFONUN (Redmi Note 6 Pro) – Hindistan MENŞELİ OLDUĞU ANLAMINA GELMEKTEDİR.
Hepsiburada kanalı üzerinden yapın. Global versiyon diye Hindistan satiyorlarsa iade isteyin. Ve telefonun gitmeden fotoğraf ve videosunu çekin Hindistan modeli olduğunu belirten. Kutusunda global versiyon yazıyorsa firma sizi dolandirmaya çalışmış bence.

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Ben sadece IMEI problemi için yazmıştım hocam fakat sizin durumunuzda iade veya global modelle değişim istemeniz çok daha mantıklı olacaktır. mbilgili05 hocama katılıyorum hepsiburada ile iletişime geçerek gönderilen ürün ve satın aldığınız ürünün farklı olduğunu belirterek iade/değişim talep edin.

Oyla:
Üst Alt