Çözüldü Note 6 Pro Google Cam

Messi10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Bu konuyu inceleyebilirsiniz.

Bunun içinde Bootloader Kilidinin açık olması gerekiyor hocam.
BL kilidi açık olmadan hiçbir şey yapılmazki zaten tabiki gerekiyor :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğiniz linkteki işlem rootsuz mu oluyor?

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
O işlemi ben yaptım zaten, 2 dklik geçici root atıyorsun sonra camera2.api yükleyecek iken 0 mb hatası verıyor telefonu sıfırlamak gerekıyor bu surecte root uçuyor camera2.api yükleniyor.Sonuç olarak şu anda rootsuz gcam kullanıyorum

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
BL kilidi açık olmadan hiçbir şey yapılmazki zaten tabiki gerekiyor :)

O işlemi ben yaptım zaten, 2 dklik geçici root atıyorsun sonra camera2.api yükleyecek iken 0 mb hatası verıyor telefonu sıfırlamak gerekıyor bu surecte root uçuyor camera2.api yükleniyor.Sonuç olarak şu anda rootsuz gcam kullanıyorum
Başlangıçta magisk kuruyorsunuz yani? Bırakın kalsın. Rootu uçurmak için telefonu sıfırlamaya varan onca uğraşıya ne lüzum var pek anlamadım doğrusu.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Google kamera için camera2 api, camera 2 api için de magisk gerekir.
Yani root şart.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
crawel hocamın attığı linkte yorumlarda gördüm rootsuz yüklüyor tamamen.

Şuan full yedekleme yapıyorum. Yüklemeyi bugün yaparım heralde herhangi bir sıkıntı olursa yazarım yardım ederseniz sevinirim :)

Messi10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Başlangıçta magisk kuruyorsunuz yani? Bırakın kalsın. Rootu uçurmak için telefonu sıfırlamaya varan onca uğraşıya ne lüzum var pek anlamadım doğrusu.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi.
Root uçsun diye sıfırlamıyorumki.Twrp ekranında 0mb hatası verıyor ve telefon sıfırlanınca düzeliyor bu hata.Bu sayede de root uçmus oluyor.Ayrıca hicbir ugras olmuyor telefon zaten sıfırlanıyor sadece birkez daha sıfırlıyorsun.Ben rootlu kullanmak istemiyordum telefonu onun için iyi bu yöntem

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Enable hal 3 zipi yüklüyorum hala bütün tikler kırmızı

Üstüne birde telefonun alt kısmında ghost screen e benzer gri bir iz kaldı

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
note 6 pro için gcam yada camera2api için uğraşmayın boşuna değmez vaktinize yazık gece çekiminde öber süper şeyler başarmıyosunuz gündüz çekimlerinde stock kameraya benzer görüntüler veriyor. selfie çekeyim deseniz resmi ters çeviriyor ayna modu yok stabil düzgün çalışan gcam sürümü 6.3. manzara çicek böcek resmi çekmek isteyenler gündüz iyi ışıkta çeksinler birazda editlemeyi bilen arkadaşlar güzel işler çıkarır.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
note 6 pro için gcam yada camera2api için uğraşmayın boşuna değmez vaktinize yazık gece çekiminde öber süper şeyler başarmıyosunuz gündüz çekimlerinde stock kameraya benzer görüntüler veriyor. selfie çekeyim deseniz resmi ters çeviriyor ayna modu yok stabil düzgün çalışan gcam sürümü 6.3. manzara çicek böcek resmi çekmek isteyenler gündüz iyi ışıkta çeksinler birazda editlemeyi bilen arkadaşlar güzel işler çıkarır.
Keşke önceden söyleseydiniz hocam :) Son çarem de tükendi az önce 6 kere denedim 1 tane sini başka yoldan yaptım olmadı. BL kilitleyip kapatıyorum telefonu.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
slm.ycl02
Malesef durum böyle şuan bende eu stabil 10.3.6+ clarity kernel miss gibi root yok camera2api gcam falan yok çok uğraştım kurcaladımda değmezmiş hiç.
Herşey yazılımlada olmuyo ne yazıkki Mİ 9SE, Mİ 9T pro gibi modellerde cihazdaki kamera sensörü ve işlemcisinin içindeki DSP (görüntü işlem birimi) sayesinde gcam yükleyince cihaz tam potansiyeli ortaya çıkıyor.
note 6 proda sd636 var samsungun kendi hiç bir telefonuna koymadığı deneysel kamera sensörü var hal böyle oluncada gcam yükleyip beklentiye girmemek lazım.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
slm.ycl02
Malesef durum böyle şuan bende eu stabil 10.3.6+ clarity kernel miss gibi root yok camera2api gcam falan yok çok uğraştım kurcaladımda değmezmiş hiç.
Herşey yazılımlada olmuyo ne yazıkki Mİ 9SE, Mİ 9T pro gibi modellerde cihazdaki kamera sensörü ve işlemcisinin içindeki DSP (görüntü işlem birimi) sayesinde gcam yükleyince cihaz tam potansiyeli ortaya çıkıyor.
note 6 proda sd636 var samsungun kendi hiç bir telefonuna koymadığı deneysel kamera sensörü var hal böyle oluncada gcam yükleyip beklentiye girmemek lazım.
Haklısınız hocam değmedi. Bende miui 10.3.6 kullanıyorum jet gibi mübarek. Bir merakla 11 yüklemiştim ardına format atmama rağmen geçişlerde çok donuyordu. Forumda gcam fotolarını, yorumlarını görünce giriştim hemen sonuç hüsran :( Burdan bu işe kalkışacak arkadaşlara söylüyorum zaman kaybı. Söylenilen her şeyi yapmama rağmen olmuyor :(

Messi10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 6 pro
Konular
4
Son sürüm gcam gayet basarılı ayrıca ayna moduda var.Yarım saatlik uğras değer bence

Haklısınız hocam değmedi. Bende miui 10.3.6 kullanıyorum jet gibi mübarek. Bir merakla 11 yüklemiştim ardına format atmama rağmen geçişlerde çok donuyordu. Forumda gcam fotolarını, yorumlarını görünce giriştim hemen sonuç hüsran :( Burdan bu işe kalkışacak arkadaşlara söylüyorum zaman kaybı. Söylenilen her şeyi yapmama rağmen olmuyor :(
Yanlış yapıyorsunuz büyük ihtimalle . Benim konuda ki gibi denediniz mi ?

Üst Alt