Sohbet note 6 pro, değişmeye değer mi ?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Note 6 pro cihazının ekran parlaklığına düşük diyorsanız Mi A3'e kesinlikle geçmeyiniz.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
daha güçlü işlemciye ihtiyacınız yoksa şuanki telefonunuz yeterli olacaktır hocam değiştirmenize hiç gerek yok bence. Söylediğiniz cihazlar note 6 pro'ya fark atacak cihaz değiller.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Realme 5 Pro size epey bir güncelleme yaşatır. Özellikle kamera konusunda fiyatına göre çok iddialı bir telefon.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Birazcık daha sabırlı olun note 6 pro ile idare edin şimdilik yakında realme 6 ve 6 pro tanıtılcak mart ayında şimdi alırsanız onları gördüğünüzde canınız sıkılabilir.

berkanbey123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Birazcık daha sabırlı olun note 6 pro ile idare edin şimdilik yakında realme 6 ve 6 pro tanıtılcak mart ayında şimdi alırsanız onları gördüğünüzde canınız sıkılabilir.
Hacker misiniz? nickinizden merak ettm

rocksinan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
note 6 pro
Konular
8
haklısınız, dün galaxy note 8 ile fotoğrafları karşılaştırdım. 2x optik zoom haricinde neredeyse galaxy note 8 ile kapışıyordu, gece çekimleri hariç. sırf gece çekimler için note 8,a3 ve ya realme 5 pro alsam, ve karşılaşacağım iki kıdım kamera farkı olursa, çok üzülürüm.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
berkanbey123
Evet bilgisayarla 5 yaşında tanıştım. foruma kayıt olurken bu kadar aktif olcağımı düşünmemiştim işimi görür çıkarım gibisinden düşündüm ama baktım burda ortam farklı çok ponçik yöneticiler ve üyeler var güzel ortam takılıyoruz işte bilseydim bu nickle üye olmazdım :) boş zamanlarımda az çok yardımcı olmaya çalışıyorum işte insanlara bilgi sahibi olduğum konuları forumda açsam kesinlikle banlanırım yasak çünkü buranında kendine göre bi kuralı var.

Üst Alt