Yardım Note 6 Pro Camera2api

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4.0
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar bootloader açık twrp yüklü magisk yüklü 2 tane zip flashladım build propta hepsi 1 yazıyor ama tikler yeşil olmuyor. Etkinleştiremiyorum c2api yi. Ne yapmalıyım?
Uzun zaman sonra edit:
Note 6 pro global romda camera 2 api etkinleştirmeyi başaran var mı?

Son düzenleme:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Hocam verdiğim linkteki dosyayı twrpden flashlayın açılması lazım.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Camera2api aktif etmek için roota gerek yok bu arada ben her seferinde bu dosya ile aktif ettim. tabi eu stabil custom romlarda yapıyodum belki global güncel sürümde engellenmiş olabilir. geçen bi konu görmüştüm camera2api aktif eden bi arkadaşın stock kamerası bozulmuştu portre modu falan çalışmıyodu.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hepsi kırmızı yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Camera2api aktif etmek için roota gerek yok bu arada ben her seferinde bu dosya ile aktif ettim. tabi eu stabil custom romlarda yapıyodum belki global güncel sürümde engellenmiş olabilir. geçen bi konu görmüştüm camera2api aktif eden bi arkadaşın stock kamerası bozulmuştu portre modu falan çalışmıyodu.
Evet hocam o konuyu ben de gördüm. Sanırım stock romda işe yaramıyor hiçbir şey.

Build prop editörden baktığımda hepsi 1 olmuş görünüyor ama uygulamada hepsi kırmızı

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Evet bu tarz işlemler yapılcaksa veya rootlu kullanılcaksa custom rom daha sağlıklı twrpden şifre soruyor mu depolama alanını 0mb olarak mı görüyor? çünkü stock romlar depolama alanını şifreler.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Evet bu tarz işlemler yapılcaksa veya rootlu kullanılcaksa custom rom daha sağlıklı twrpden şifre soruyor mu depolama alanını 0mb olarak mı görüyor? çünkü stock romlar depolama alanını şifreler.
Yok hocam cihaz hafızasını normal görüyor.

MIUI 10da yememişti. 11 de öyle oldu :/

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Camera2api ve rootlu şekilde bi kullanım şekliniz varsa eu stabil 10.3.6 sürümünü öneririm overclocksuz batarya performansını düşürmeyecek kernel olarakta clarity kernel 1.4 tavsiye ederim cihazı daha akıcı stabil yapıyor bu söylediğim kernel miui10 uyumlu bilginiz olsun. twrpden verdiğim linkteki dosyayıda yüklersiniz camera2api aktif olur. ben herşeyi stock olarak kullanıyorum global güncel rom ve bootloader kilidinide kapattım bu tarz şeylerle uğraşmak beni sinirlendiriyor.
eu stabil 11.0.3.0 sürümünü yüklemeyin hiç tavsiye etmem xiaominin güncellemeyi geri çektiği hatalı launcher sürümünü gömmüşler ve arayüz kasıyor birde apk yüklenmiyor hiç bi şekilde.
Sonuç olarak kararınız ya eu stabil 10.3.6 +clarity kernel+ camera2api yada stock güncel romu kullanıcaksınız bu şekilde.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Camera2api ve rootlu şekilde bi kullanım şekliniz varsa eu stabil 10.3.6 sürümünü öneririm overclocksuz batarya performansını düşürmeyecek kernel olarakta clarity kernel 1.4 tavsiye ederim cihazı daha akıcı stabil yapıyor bu söylediğim kernel miui10 uyumlu bilginiz olsun. twrpden verdiğim linkteki dosyayıda yüklersiniz camera2api aktif olur. ben herşeyi stock olarak kullanıyorum global güncel rom ve bootloader kilidinide kapattım bu tarz şeylerle uğraşmak beni sinirlendiriyor.
eu stabil 11.0.3.0 sürümünü yüklemeyin hiç tavsiye etmem xiaominin güncellemeyi geri çektiği hatalı launcher sürümünü gömmüşler ve arayüz kasıyor birde apk yüklenmiyor hiç bi şekilde.
Sonuç olarak kararınız ya eu stabil 10.3.6 +clarity kernel+ camera2api yada stock güncel romu kullanıcaksınız bu şekilde.
Teşekkürler hocam miui11 benim için çok kullanışlı özellik sunuyor 10a geri dönemem :) Şimdi size son sorum olacak. Twrpden temizle yerinden tamamen her şeyi silip fastboottan miui11 kuracağım bl kilitli şekilde. Twrp ve rootdan eser kalmaz değil mi?

Magiski uygulamadan kaldırmam gerekiyor mu? Yoksa full+full wipeden sonra hiçbir şeyden eser kalmaz çat diye kurayım mı fastboot romu?

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
1) Twrpden veriyi biçimlendir diyip yes yazın ardından reboot menüsünden recovery seçin
2) gelişmiş temizlikten tüm seçenekleri seçin temizleyin
3) cihazı kapatıp direk fastboot modda açın tgz uzantılı fastboot romu mi flash ile yükleyin.

Oyla:
Üst Alt