Soru Note 6 pro çabuk şarj bitme

Selahattin Enes Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.3.3 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi redmi note 6 pro kullanicisiyim. 32/3 Luk kullaniyorum şarjım son güncelleme ile (10.3.3) çabuk bitmeye başladı. Neden anlamadim ki baya dikkat ederim şarjıma :) Redmi 5 plus kullanan arkadaşım (64/4 kullanıyor) 2 gün falan dayanıyor diyor şarj. Benimki 1 günü bile cikartmayabiliyor. Servise mi gondersem napiyim yardım lütfen?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Siz pil istatistiklerine ait ekran görüntülerini paylaşmadan yönlendirmemiz çok doğru olmaz fakat genellikle büyük güncellemeler sonrasında yapılan sıfırlamanın pil süresine ciddi katkıları olmaktadır.

Oyla:

Selahattin Enes Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz pil istatistiklerine ait ekran görüntülerini paylaşmadan yönlendirmemiz çok doğru olmaz fakat genellikle büyük güncellemeler sonrasında yapılan sıfırlamanın pil süresine ciddi katkıları olmaktadır.
Sifirlasam düzelir mi diyorsunuz yani. Deneyeceğim. Ekran görüntülerini atıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sifirlasam düzelir mi diyorsunuz yani. Deneyeceğim. Ekran görüntülerini nasıl atacağımi açıklarsanız sevinirim. Yani nerenin ekran görüntüsunu atacağım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sifirlasam düzelir mi diyorsunuz yani. Deneyeceğim. Ekran görüntülerini atıyorum

Ekran görüntüleri yüklenmemiş herhalde hocam...

Maalesef büyük sürüm değişikliklerinden sonra genellikle sıfırlamak gerekiyor.

Oyla:

FenerBahce

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dervis ATES
Cihazım
Mi note 2
Konular
3
aynı sorun bende de var. framework çok tüketmiş bataryayi

Oyla:

Selahattin Enes Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1

Hmm tamam denedikten sonra yazarım buraya :)

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Bir önceki güncellemeyle şarj çok iyi gitmeye başlamıştı ancak son güncellemede 1-2 saat daha az ekran süresi vermeye başladı. Ben denedim sıfırlayınca da bir şey değişmiyor güncellemeyle alakalı. 7-8 saat ekran süresi alıyorum şuanda. Önceden 9-10 saati görüyordu, tabi bu değerleri hala %25 şarj mevcutken aldım onuda söyleyim. Kullanımda internet erişimi çoğunlukla wi-fi ile, uygulama olarakta sosyal medya, müzik, tarayıcı.

Oyla:

Selahattin Enes Çelik

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Note 6 pro
Konular
1
Bir önceki güncellemeyle şarj çok iyi gitmeye başlamıştı ancak son güncellemede 1-2 saat daha az ekran süresi vermeye başladı. Ben denedim sıfırlayınca da bir şey değişmiyor güncellemeyle alakalı. 7-8 saat ekran süresi alıyorum şuanda. Önceden 9-10 saati görüyordu, tabi bu değerleri hala %25 şarj mevcutken aldım onuda söyleyim. Kullanımda internet erişimi çoğunlukla wi-fi ile, uygulama olarakta sosyal medya, müzik, tarayıcı.
Sıfırlayinca çok değişmedi evet ama en kotu 8 saat alırım diye düşünüyorum 6.5 7 saat aliyordum resetten önce ama bakacağız bakalım MIUI 11 i bekleyeceğim duzelmezse sıkıntı modelle ilgili galiba :D

Yani şöyle anlatayim, reset atmadan önce şarjım 15dakika baktığımda %2 şarj bi anda gidiyordu şuanda en azından tek tek gidiyor şarjım 15dk da bir yani birde telefonu uyku moduna aldığım anda 1 şarjım giderdi artık gitmiyor mesela ben bu iki yaziyi 2 dakika falan arayla yazıyorum şarjım hala 66 ve büyük ihtimalle 65 e düşecek birazdan fakat resetlemeden önce bi anda 64 e düşme ihtimali de vardı. Karışık oldu kusura bakmayın :D

Ekran görüntülerini atamadım ama 2s 54d 36s de 85 ten 65 e indi resetten sonra. Sizce normal mı? Şarjım bittiğinde ekran süreme bakacağim

Son düzenleme:
Oyla:

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihazım
10 Mart 2018
Konular
188
Sıfırlayinca çok değişmedi evet ama en kotu 8 saat alırım diye düşünüyorum 6.5 7 saat aliyordum resetten önce ama bakacağız bakalım MIUI 11 i bekleyeceğim duzelmezse sıkıntı modelle ilgili galiba :D

Yani şöyle anlatayim, reset atmadan önce şarjım 15dakika baktığımda %2 şarj bi anda gidiyordu şuanda en azından tek tek gidiyor şarjım 15dk da bir yani birde telefonu uyku moduna aldığım anda 1 şarjım giderdi artık gitmiyor mesela ben bu iki yaziyi 2 dakika falan arayla yazıyorum şarjım hala 66 ve büyük ihtimalle 65 e düşecek birazdan fakat resetlemeden önce bi anda 64 e düşme ihtimali de vardı. Karışık oldu kusura bakmayın :D

Ekran görüntülerini atamadım ama 2s 54d 36s de 85 ten 65 e indi resetten sonra. Sizce normal mı? Şarjım bittiğinde ekran süreme bakacağim
Yoğun kullanımsa normal hocam

Oyla:

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Ben ekran süresini dakika cinsine çevirip %100 den azalan şarj miktarına bölüyorum. Çıkan ortalama dakika eğer 6-7 arasıysa iyi kabul ediyorum. Tabi oyunsuz ve wi-fi ile. Örneğin ekran süresi 1 saat 40 dakika, şarj %85.
100÷15=6.6 ortalama bir değer . Önceki sürümde 7-7.5 rakamını görebiliyordum bu hesapta.

Oyla:
Üst Alt