Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SoruNote 6 pro 11.0.6.0 mı daha iyi yoksa 12.0.1 mi ?
Reis MIUI romları sizin cihazlar için hiç stabil olmuyor malesef en akıcı gres yağı gibi kayan ve bataryada seni uzmeyecek rom aosp romdur bu romdada önerim pixel rom arayüze değil performans akıcılık benim için önemli diyorsan al sana link kullan dene tarafını seç
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Reis MIUI romları sizin cihazlar için hiç stabil olmuyor malesef en akıcı gres yağı gibi kayan ve bataryada seni uzmeyecek rom aosp romdur bu romdada önerim pixel rom arayüze değil performans akıcılık benim için önemli diyorsan al sana link kullan dene tarafını seç
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazı kapatıp açarken ekranın en üstünde bir kilit simgesi gözükürken fakat bilmediğinizi düşünürek kapalı olduğunu varsayıyorum custom romla falan uğraşmak istemezseniz 11.0.4 öneririm
Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cihazı kapatıp açarken ekranın en üstünde bir kilit simgesi gözükürken fakat bilmediğinizi düşünürek kapalı olduğunu varsayıyorum custom romla falan uğraşmak istemezseniz 11.0.4 öneririm
Evet miui 12 bizim cihazlarda stabil çalışmıyor cihaz birde 3/32 ise hiç çekilmiyor uygulama geçişlerinde bile çok fazla takılma ve gecikmeler yaşanıyor.