Yardım note 5 unlock

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
arkadaslar dun note 5 aldim izmirden birinden. arkadas unlock acilmasi icin basvurmami soyledi ama 15 gun beklemem gerekiyor. haftaici geldi musterilerim vs hepsi var. telefon elimi ayagimi kilitledi ne rom atiliyor ne.birsey. bu sureden once unlock yapabilen varmi? kimse bu konuda yardimci olmuyor ne cihazi satan nede forumlarda biri

RimPalace

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SHG
Cihazım
RedMi 5 Plus
Konular
64
unlock tool indir hocam ya unlock yapar yada 365 saat süre verir

365 saat (15 gün) sonra unlock dediğinizde unlock ediliyor telefon

Oyla:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
360 saat verdi ama bu sureden once cozebilen yokmu bunu anlamadim. cince ve ingilizceden.baska dil yok cihazda. rom cin versiyonu galiba bu cihazi hiz anlamadim daha

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
360 saat verdi ama bu sureden once cozebilen yokmu bunu anlamadim. cince ve ingilizceden.baska dil yok cihazda. rom cin versiyonu galiba bu cihazi hiz anlamadim daha

Bekleyin. beklemezseniz 360 saati yanlışlıkla sıfırlarsanız bir 360 daha beklemeniz gerekir sonra
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
360 saat sonra global rom yuklersem suan ustundekinden daha mi iyi olacak? yani kararli olan surum cin versiyonu mu global mi?

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
360 saat sonra global rom yuklersem suan ustundekinden daha mi iyi olacak? yani kararli olan surum cin versiyonu mu global mi?

Şu an telefonunuzda Çin romu yüklü galiba. Haliyle çine özel bir versiyon. Global rom ile uygulamalarınız daha stabil çalışacaktır.

Normalde Global olarak fabrika çıkışı olan cihazlarda Unlock yapmadan yani beklemeden Global veya Stable romu yükleyip silebiliyorsunuz.
Ancak Çin versiyonu hakkında bilgim yok. Benim cihaz Redmi Note 5 (Global) Unlock açmadan Beta yükledim şuradan:

Ama uyarıyorum. Sizin cihaz çin versiyonu, bu işlem ters tepebilir ve cihazınız kalıcı olarak telefon cennetini boyayabilir. Yapmadan önce araştırın.

Oyla:

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8
anladim
Şu an telefonunuzda Çin romu yüklü galiba. Haliyle çine özel bir versiyon. Global rom ile uygulamalarınız daha stabil çalışacaktır.

Normalde Global olarak fabrika çıkışı olan cihazlarda Unlock yapmadan yani beklemeden Global veya Stable romu yükleyip silebiliyorsunuz.
Ancak Çin versiyonu hakkında bilgim yok. Benim cihaz Redmi Note 5 (Global) Unlock açmadan Beta yükledim şuradan:

Ama uyarıyorum. Sizin cihaz çin versiyonu, bu işlem ters tepebilir ve cihazınız kalıcı olarak telefon cennetini boyayabilir. Yapmadan önce araştırın.
anladim o zaman bekleyim sonra global surum yukleyim. idare edicem 15 gun artik

Oyla:

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
bende başvuru yaptım 360 saat uyarısı verdi dün. merak ettiğim rollbeckli cihaza twrp kuran var mı bize ön ayak olabilir mi

Oyla:
Üst Alt