Yardım Note 5 Pro Açılmıyor Yardım Edin.

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
Herkese Merhaba. Dün Gece Meraklı Biladerim Note 5 Pro Global 9.5.13 cihaza Miu 10 Yüklemeye Calısırken Cihaz Kendini Kapatmıs Cihaz üç Seçenekli Main Menu Reboot, vs Ekranına Giriyor Fakar Rebot Etsemde Düzelmiyor.
Ayrıca FastBoot A Giriyorum. Rom Yüklemeye Calıstım. MiFlah Succe Diyor Fakat 0 sc Gösteriyor. Ne Yapacagımı Sasırdım. Çok Fazla Bİlgim Yok Lütfen Yardım Edin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam öncelikle bootloader kildinizi kontrol edin ve bizleri yanlış yönlendirmeyin. Eğer açıksa 3. defa söylediğim üzere 64 BIT MI FLASH KULLANIN. Mi Flash kullanım rehberlerini en azından bir defa okumanız lazım çünkü attığınız ekran görüntüsüne göre her şeyi yanlış yapıyorsunuz...

Ya da en sağlıklısı cihazınızı Zenex 'le iletişime geçerek kendisine gönderin. Bu şekilde kendiniz yapamayacaksınız gibi görünüyor...

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
Hocam öncelikle bootloader kildinizi kontrol edin ve bizleri yanlış yönlendirmeyin. Eğer açıksa 3. defa söylediğim üzere 64 BIT MI FLASH KULLANIN. Mi Flash kullanım rehberlerini en azından bir defa okumanız lazım çünkü attığınız ekran görüntüsüne göre her şeyi yanlış yapıyorsunuz...

Ya da en sağlıklısı cihazınızı Zenex 'le iletişime geçerek kendisine gönderin. Bu şekilde kendiniz yapamayacaksınız gibi görünüyor...
cihazın bootloader kilidi açıktı. Kendi Güncelleme Yapıp Kapandıktan Sonra Bir Daha Acılmadı. Kilitde Kapanmıs. Bugun Chin Rom Yükledim. Diger Romların Hic Birini Kabul Etmedi Bootloader Kilini Açmak İstedigimde 360 saat yani 15 gün süre veriyor

Oyla:

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Yedek parça değişimi gerekmiyor kesinlikle parça değişimi yaptırmayın. Onun haricinde 15 gün beklemeniz gereke bilir edl modda belki yükleye bilirsiniz romu.

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
Yedek parça değişimi gerekmiyor kesinlikle parça değişimi yaptırmayın. Onun haricinde 15 gün beklemeniz gereke bilir edl modda belki yükleye bilirsiniz romu.

bunun icin 64 bit sistem gerekiyor MALESEF 64 bit sistem yok

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
15 Gün İngilizce Olarak Kullanırım Problem Degil 15 Gün Sonra Kilidi Açar Global Rom Yüklerim.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
15 Gün İngilizce Olarak Kullanırım Problem Degil 15 Gün Sonra Kilidi Açar Global Rom Yüklerim.
15 gün sonra tekrar 64 bit bir bilgisayara ihtiyacınız olacak

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular