Yardım Note 5 Pro Açılmıyor Yardım Edin.

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
Herkese Merhaba. Dün Gece Meraklı Biladerim Note 5 Pro Global 9.5.13 cihaza Miu 10 Yüklemeye Calısırken Cihaz Kendini Kapatmıs Cihaz üç Seçenekli Main Menu Reboot, vs Ekranına Giriyor Fakar Rebot Etsemde Düzelmiyor.
Ayrıca FastBoot A Giriyorum. Rom Yüklemeye Calıstım. MiFlah Succe Diyor Fakat 0 sc Gösteriyor. Ne Yapacagımı Sasırdım. Çok Fazla Bİlgim Yok Lütfen Yardım Edin.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Herkese Merhaba. Dün Gece Meraklı Biladerim Note 5 Pro Global 9.5.13 cihaza Miu 10 Yüklemeye Calısırken Cihaz Kendini Kapatmıs Cihaz üç Seçenekli Main Menu Reboot, vs Ekranına Giriyor Fakar Rebot Etsemde Düzelmiyor.
Ayrıca FastBoot A Giriyorum. Rom Yüklemeye Calıstım. MiFlah Succe Diyor Fakat 0 sc Gösteriyor. Ne Yapacagımı Sasırdım. Çok Fazla Bİlgim Yok Lütfen Yardım Edin.

MIUI10 yüklemeye çalıştığına göre bootloader kilidi açıktır tahmin ediyorum. Cihazı Fastboot'a alıp 64 bit mi Flash ile rom yüklemesini gerçekleştirebilirsiniz.

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI10 yüklemeye çalıştığına göre bootloader kilidi açıktır tahmin ediyorum. Cihazı Fastboot'a alıp 64 bit mi Flash ile rom yüklemesini gerçekleştirebilirsiniz.
bunun için sanırım 64 bit işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacım var peki rom olarak link varmı ?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bunun için sanırım 64 bit işletim sistemli bir bilgisayara ihtiyacım var peki rom olarak link varmı ?

Evet 64 bit işletim sistemine ihtiyacınız olacak.

Rom için Xiaomi sunucuları şu an kapalı maalesef. Forumda paylaşan arkadaşların linklerini kullanabilirsiniz.

Kendi arşivime note 5 pro olarak şu linkleri kaydetmişim. Eğer cihazınız whyred kod adına sahip olan modelse aşağıdakileri kullanabilirsiniz..

Stable rom için :

Beta Rom İçin (8.6.14) :

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
Evet 64 bit işletim sistemine ihtiyacınız olacak.

Rom için Xiaomi sunucuları şu an kapalı maalesef. Forumda paylaşan arkadaşların linklerini kullanabilirsiniz.

Kendi arşivime note 5 pro olarak şu linkleri kaydetmişim. Eğer cihazınız whyred kod adına sahip olan modelse aşağıdakileri kullanabilirsiniz..

Stable rom için :

Beta Rom İçin (8.6.14) :

Şuan 3 pc var ne yazikki hepsi 32 bit denemedigim yöntem kalmadı en son 9.2.7 rom denedim succe diyor fakat sagliklki yükleme yaptıgında 190 sc olarak gösterdigi yer 0 sc gözüküyor 32 bit den attıgınız romu kuramazmıyım

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şuan 3 pc var ne yazikki hepsi 32 bit denemedigim yöntem kalmadı en son 9.2.7 rom denedim succe diyor fakat sagliklki yükleme yaptıgında 190 sc olarak gösterdigi yer 0 sc gözüküyor 32 bit den attıgınız romu kuramazmıyım

Bir deneyin isterseniz hocam ama 64 bit bilgisayarda 64 bir mi flash kullanmanızı tavsiye ederim.

Buradan 64 bit olanı (20160401) indirin : Mi Flash Tool

Oyla:

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
32 bit bilgisayarda da oluyor.
bootloader acik olmali
mi pc suite yukle ki suruculer yuklensin
fastboot romunu indir recovery degil
bunlari yaptikdan sonra sorunsuz yukleyebilirsin kardesim.

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
32 bit bilgisayarda da oluyor.
bootloader acik olmali
mi pc suite yukle ki suruculer yuklensin
fastboot romunu indir recovery degil
bunlari yaptikdan sonra sorunsuz yukleyebilirsin kardesim.

sanırım cihazın botloader acık degil açmak için ugrastım %99 a gelince 2. adımda hata veriyor fastboot indirdim yapabildigim herseyi denedim sanırım kilit kapalı sorun ondan oluyor
[doublepost=1530036677,1530036143][/doublepost]

Miflash ile rom yüklerken şimdi bu hatayı verdi

Oyla:

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
sanırım cihazın botloader acık degil açmak için ugrastım %99 a gelince 2. adımda hata veriyor fastboot indirdim yapabildigim herseyi denedim sanırım kilit kapalı sorun ondan oluyor
[doublepost=1530036677,1530036143][/doublepost]

Miflash ile rom yüklerken şimdi bu hatayı verdi
Emin değilim ama kullanıcı isminden oluyor herhalde.ostim_guvenlik olmalı. nokta olduğu için konumu bulamıyor olabilir

Oyla:

poyrazcan065

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilmiyorm
Cihazım
redm 5 pro
Konular
2
this MIUI version cant'be installed on this device MAİN MENU , REEBOT WİPE DATA ekranının en altında kırmızı yazıyla bu hata cıkıyor rom yüklense düzelecek ama hiç bir rom yüklenmiyor sanırım telefopn yedek parca olacakgitti yarım maaş
[doublepost=1530046730,1530040546][/doublepost]PEKİ BİR SORU DAHA SORMAK İSTİYORUM . MAİN MENU EKRANINDA YANİ TELEFON ACILMIYORKEN KİLİT AÇMANIN BİR YOLU YOKMU

Oyla:
Üst Alt