Yardım Note 5 Instgram sorun

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu Vadi Istanbuldan alalı 2 3 gün oldu (note 5 3/32GB SİYAH) Hevesle aldım severek fakat yopun şekilde instgram kullandığım için video ve story atıyorum fakat kalite ve fps düşüyor aşırı şekilde piksel piksel ve videolarda donmalar oluyor önceki telefonum da böyle bir sıkıntı yoktu belki internet kalitesi diyecektim ama farklı operatörler denedim değişmedi lütfen sorunu bilen veya çözüm bilen varsa yazsın yoksa geri garantiye verecğim""

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Ben xiaomi Yazdım destek epostası gönderdim google play de Beta deneyimcisi oldum arkadaşlar galiba bundan 1 3 hafta sonra bir güncelleme gelecek xiaomi cihazlar için Gerçekten çok sıkıcı durum eski sürümde kaldık ve çok kötü oluyor ama bu sürümde de düşüş oluyor yapacak birşey yok

Oyla:

Beratgltkn147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Ben xiaomi Yazdım destek epostası gönderdim google play de Beta deneyimcisi oldum arkadaşlar galiba bundan 1 3 hafta sonra bir güncelleme gelecek xiaomi cihazlar için Gerçekten çok sıkıcı durum eski sürümde kaldık ve çok kötü oluyor ama bu sürümde de düşüş oluyor yapacak birşey yok
İnşallah bizim cihazlara uyumlu bir surum gonderirler

Oyla:

Mey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi6x
Konular
1
Arkadaşlar Söylenen instagram sürümünü de yükledim ama sorunum çözülmedi. Cihazım mi6x Gerçekten adamı çileden çıkaracak cinsten birşey bu artık instagrama sadece arkadaşlarımın paylaştığı şey için girip geziniyorum story hikaye atasım gelmiyor yokmu bir bilgisi olan ??

Oyla:

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
Çözüm :

Mevcut versiyonu silip 51.0.0.20.85 versiyonunu yüklediğinizde sorun ortadan kalkıyor. Google Play'den otomatik güncellemeyi de kapatın.
merhaba bende bu ve farklı sürümleri yükleyince uygulama yüklenmedi hatası alıyorum oto güncelleme kapali,izinlerde açık ne yapmam gerekiyor

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
merhaba bende bu ve farklı sürümleri yükleyince uygulama yüklenmedi hatası alıyorum oto güncelleme kapali,izinlerde açık ne yapmam gerekiyor
indirin. Kurulum öncesi mevcut Instagram'ı kaldırın. Sorunsuz yüklenecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Söylenen instagram sürümünü de yükledim ama sorunum çözülmedi. Cihazım mi6x Gerçekten adamı çileden çıkaracak cinsten birşey bu artık instagrama sadece arkadaşlarımın paylaştığı şey için girip geziniyorum story hikaye atasım gelmiyor yokmu bir bilgisi olan ??
indirip kurun. Otomatik güncellemeleri kapatın. Story sorunu ortadan kalıyor.

Oyla:

Keyfekeder

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Öğrenci (Üni)
Konular
18
indirin. Kurulum öncesi mevcut Instagram'ı kaldırın. Sorunsuz yüklenecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

indirip kurun. Otomatik güncellemeleri kapatın. Story sorunu ortadan kalıyor.
malesef uygulamayı kaldırdığım halde uygulama yüklenmedi hatası alıyorum..internetten araştırmama rağmen bir sonuca varamadım..

Oyla:

alvinaone

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Konular
17
kaç sürüm çıktı android güncellemesi geldi hala video atarken takılıyor. sorunu çözen?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Sorunun çözümü İphone kulanmak, diğer çözümler anlık/haftalık/aylık/geçici olur...

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
kaç sürüm çıktı android güncellemesi geldi hala video atarken takılıyor. sorunu çözen?

iPhone kullanmanıza gerek yok. Android Pie güncellemesinden sonra takılma sorunu tamamen tarihe gömüldü. Bizzat test edildi, onaylandı. Videoyu Instagram kamerasından değil, Xiaomi'nin kendi kamerasından çekip Instagram'a atarsanız video sabitlemeli (EIS) hikâye paylaşımı olacaktır. Bitrate ortalama bir kalite sunacaktır.

Çok yüksek kaliteli hikâye paylaşmak istiyorum diyorsanız InstAero yüklemenizi öneririm. Hikâye kalitesini arttırma özelliği var. (Maximum bitrate) Tabi yine Instagram kamerası ile değil, cihazın kendi kamerası ile çekip paylaşım yapmanız daha sağlıklı olacaktır..

InstAero'yu forumda aratarak bulabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt