Yardım Note 5 Instgram sorun

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu Vadi Istanbuldan alalı 2 3 gün oldu (note 5 3/32GB SİYAH) Hevesle aldım severek fakat yopun şekilde instgram kullandığım için video ve story atıyorum fakat kalite ve fps düşüyor aşırı şekilde piksel piksel ve videolarda donmalar oluyor önceki telefonum da böyle bir sıkıntı yoktu belki internet kalitesi diyecektim ama farklı operatörler denedim değişmedi lütfen sorunu bilen veya çözüm bilen varsa yazsın yoksa geri garantiye verecğim""

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Çözüm :

Mevcut versiyonu silip 51.0.0.20.85 versiyonunu yüklediğinizde sorun ortadan kalkıyor. Google Play'den otomatik güncellemeyi de kapatın.

Oyla:

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Çözüm :

Mevcut versiyonu silip 51.0.0.20.85 versiyonunu yüklediğinizde sorun ortadan kalkıyor. Google Play'den otomatik güncellemeyi de kapatın.
Instagramın mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çözüm bu bende düzeldi fps ve Kalite herkese teşekkürler
Çözüm :

Çözüm bu bende düzeldi fps ve Kalite herkese teşekkürler
Çözüm :

Son düzenleme:
Oyla:

Beratgltkn147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Çözüm :

Hocam selamun aleykum öncelikle verdigin bilgi icin tesekkurler redmi note 5 kullanicisiyim bu instagram hikaye olayi benimde canimi sıkmıştı dedigin surumu az once yükledim ve sorun duzeldi video hikayeler gayet akici fakat bu sorunun nedenini sorabilirmiyim yani bunu guncel instagram surumunde de kullanamazmiyiz neden kaynaklaniyor cunku instagram surekli guncelkeniyor bu sürüme mi mahkum kalacagız :)

Oyla:

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Hocam selamun aleykum öncelikle verdigin bilgi icin tesekkurler redmi note 5 kullanicisiyim bu instagram hikaye olayi benimde canimi sıkmıştı dedigin surumu az once yükledim ve sorun duzeldi video hikayeler gayet akici fakat bu sorunun nedenini sorabilirmiyim yani bunu guncel instagram surumunde de kullanamazmiyiz neden kaynaklaniyor cunku instagram surekli guncelkeniyor bu sürüme mi mahkum kalacagız :)

Problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak Instagram'ın Android tarafında, yüklenen videolardaki görüntü kalitesine yönelik çalışması gerektiğini düşünüyorum. iPhone'larda paylaşılan hikayelerle Huawei P20 Pro'da bile paylaşılan görüntü kalitesinde bariz kalite farkı var. iPhone'lara göre daha bulanık, soluk ve FPS hızı düşük görüntüler çıkıyor..

Oyla:

Dipalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Resmi Note5
Konular
5
Söylenilen Instagram sürümünü yükledim ağzınıza sağlık artık daha kaliteli fotoğraf ve videolar paylaşabiliyorum.

Oyla:

Beratgltkn147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Problemin neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak Instagram'ın Android tarafında, yüklenen videolardaki görüntü kalitesine yönelik çalışması gerektiğini düşünüyorum. iPhone'larda paylaşılan hikayelerle Huawei P20 Pro'da bile paylaşılan görüntü kalitesinde bariz kalite farkı var. iPhone'lara göre daha bulanık, soluk ve FPS hızı düşük görüntüler çıkıyor..
Aynen hocam katılıyorum. Yalnız ben eski sürümü yükledim onu kullanıyordum fakat play storede otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen instagram kendi kendini güncellemiş nasıl oldu cözemedim ama bildirimde "facebook app manager"başlığı altında güncellendiği yazıyor.Şimdi eski surumu tekrar yükledim al inşallah yine güncellemez kendi kendine bunu da kapatmanin bi yolu var mi

Oyla:

Dipalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Resmi Note5
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ayarlar-yüklü uygulamalar- (sağ üst kosedeki 3 noktadan tüm uygulamalar)- arama kısmına Facebook tarzi birşeyler yazın ss de gordugunuz gibi 3 uygulama çıkacaktır- güncellemeleri kaldır ve devre dışı bırak diyin ben böyle yaptım

Aynen hocam katılıyorum. Yalnız ben eski sürümü yükledim onu kullanıyordum fakat play storede otomatik güncelleme kapalı olmasına rağmen instagram kendi kendini güncellemiş nasıl oldu cözemedim ama bildirimde "facebook app manager"başlığı altında güncellendiği yazıyor.Şimdi eski surumu tekrar yükledim al inşallah yine güncellemez kendi kendine bunu da kapatmanin bi yolu var mi
ayarlar-yüklü uygulamalar- (sağ üst kosedeki 3 noktadan tüm uygulamalar)- arama kısmına Facebook tarzi birşeyler yazın ss de gordugunuz gibi 3 uygulama çıkacaktır- güncellemeleri kaldır ve devre dışı bırak diyin ben böyle yaptım

Oyla:

Beratgltkn147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Söylenilen Instagram sürümünü yükledim ağzınıza sağlık artık daha kaliteli fotoğraf ve videolar paylaşabiliyorum.
Hocam play storeden otomatik güncellemeyi kapatın. Bende bu sürümü yükledim ama tel kendi kendine tekrar güncellemiş otomatik guncellemeler kapali olduğu halde eger sizde de ayni sorun olursa haberdar edersen memnun olurum

Dediğinizi yaptım bende uygulamalardan aratmıştım ama uygulama bulunamadi demişti daha fazla sonuç göster seçeneğini görmemişimSağolasın bu işe yarayacaktır eminim

Son düzenleme:
Oyla:

usernamedeletedvision

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Poco X3 NFC
Meslek
Danışman
Konular
23
İnstagramın kamerasını kullanmıyorum. Telefonun kamerasıyla video çekip videoyu öyle atıyorum. Böyle daha iyi oluyor.

Oyla:

Beratgltkn147

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Berat
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
İnstagramın kamerasını kullanmıyorum. Telefonun kamerasıyla video çekip videoyu öyle atıyorum. Böyle daha iyi oluyor.
Onu bende denedim ama yinede akıcı olmuyor donmalar mevcut instagramin bu bahsettigimiz eski surumuyle çok daha güzel oluyor onu tavsiye ederim

Oyla:
Üst Alt