Yardım Note 5 Instgram sorun

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10
Telefon Modeli
Note 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonu Vadi Istanbuldan alalı 2 3 gün oldu (note 5 3/32GB SİYAH) Hevesle aldım severek fakat yopun şekilde instgram kullandığım için video ve story atıyorum fakat kalite ve fps düşüyor aşırı şekilde piksel piksel ve videolarda donmalar oluyor önceki telefonum da böyle bir sıkıntı yoktu belki internet kalitesi diyecektim ama farklı operatörler denedim değişmedi lütfen sorunu bilen veya çözüm bilen varsa yazsın yoksa geri garantiye verecğim""

Dipalarm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ramazan
Cihazım
Resmi Note5
Konular
5
Telefonu Vadi Istanbuldan alalı 2 3 gün oldu (note 5 3/32GB SİYAH) Hevesle aldım severek fakat yopun şekilde instgram kullandığım için video ve story atıyorum fakat kalite ve fps düşüyor aşırı şekilde piksel piksel ve videolarda donmalar oluyor önceki telefonum da böyle bir sıkıntı yoktu belki internet kalitesi diyecektim ama farklı operatörler denedim değişmedi lütfen sorunu bilen veya çözüm bilen varsa yazsın yoksa geri garantiye verecğim""
Hocam benim bildiğim kadarıyla Instagram her türlü internet hızında gönderilerin diğer kullanıcılar tarafından bekletilmeden gösterilmesi için kaliteyi düşürüyor
Veyahut (az da olsa) cihazınızın ekranı büyük olmasından dolayı da kaynaklı olabilir örneğin benim çektiğim bir fotoğrafı 4.7 inç ekranı olan 6s de açtığımda daha kaliteli gozukebiliyor

Oyla:

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Hocam benim bildiğim kadarıyla Instagram her türlü internet hızında gönderilerin diğer kullanıcılar tarafından bekletilmeden gösterilmesi için kaliteyi düşürüyor
Veyahut (az da olsa) cihazınızın ekranı büyük olmasından dolayı da kaynaklı olabilir örneğin benim çektiğim bir fotoğrafı 4.7 inç ekranı olan 6s de açtığımda daha kaliteli gozukebiliyor

Onuda denedim ne yazık ki olmadı sıfırladım şimdi herşey güncel ama instagram uyumlu değil diyor telefonu kırıcam gerçekten

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bu aralar Xiaomi de popüler sorun bu, benim mi 5x de böyle boomerang ve videoyu yükledikten sonra fps düşüşü yaşıyor laglı oynatıyor videoyu. Sebebini tam bilmiyorum ama 2-3 hafta öncesine kadar sorun yoktu. İnstagram desteğe de yazdım cevap alamadım. Telefon kamerasından da çeksen fayda etmiyor çünkü sıkıntı videoyu yükledikten sonra oluşuyor. Ön izleme yaparken yağ gibi akan video, yüklendikten sonra kasarak donarak oynuyor.

Oyla:

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Bu aralar Xiaomi de popüler sorun bu, benim mi 5x de böyle boomerang ve videoyu yükledikten sonra fps düşüşü yaşıyor laglı oynatıyor videoyu. Sebebini tam bilmiyorum ama 2-3 hafta öncesine kadar sorun yoktu. İnstagram desteğe de yazdım cevap alamadım. Telefon kamerasından da çeksen fayda etmiyor çünkü sıkıntı videoyu yükledikten sonra oluşuyor. Ön izleme yaparken yağ gibi akan video, yüklendikten sonra kasarak donarak oynuyor.
Vallahi billahi aynısı değişen birşey yok Onu nasıl düzeltebilirim acaba

Oyla:

Wempoi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi redmi 5
Konular
3
Miui 10 bekliyorum belki düzelir, yoksa hiç katlanilacak gibi değil. Sinir bozucu
Bende miu 10 var :( bir sonraki güncelleme ile geçmez ise ya satacağım ya da 9 a geri çekeceğim hevesle almıştım :/

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Bu sorun MIUI ile ilgili... Aynı cihaz bende de var ve Custom AEX Rom yüklü sorunsuz..

Oyla:

Remote35

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sezercan
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Turizmci
Konular
1
Arkadaşlar instagram hikaye sorununu çözebilen var mı ? Çözüm yolu olarak söylediklerinizi uyguladım fakat yine olmadı. Tek bir yol kaldi. O da şu;
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
biri önerdi dene dedi ama henüz denemedim. Bir de güncellemeden sonra bi format atın diyorlar daha stabil çalışması için. Ne kadar doğru bilmiyorum deneyenler var mı ?

Oyla:
Üst Alt