Yardım Note 4x Şarjda Takılma Sorunu

Artist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba arkadaşlar. Telefonu alalı bir kaç gün oldu. Global rom aldim.2 kere sarj ettim yaklasik 2.5 saatte sorunsuz yüzde yuze ulaştı. Dun gece telefon sagligi icin kapali halde sarj edip geceden taktim. Sabah baktigimda 6 saat sarjin ardindan yuzde 70de kaldigini gördüm ve şarj aliyor yazısı vardı, yani bağlantıyı görüyor Cikardim taktim 1 saat sonra falan yuzde 80-90 arasi kaldigini gordum. Bi daha cikar tak yaptim fulledi. Şu an sarj tuketimi gayet normal ilerliyor. Forumda benzer konu gördüm arkadas halelletim demis ama çözümü yazmamis.

Edit: Fabrika ayarlarina dönünce duzeldi, şu an yuzde 100 şarj oluyor.
Edit2: 2. Sarjda hata tekrar etti malesef.

Son düzenleme:

a.adalar

Süper Kahraman
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
18
Cok tesekkur ederim ilgi icin. Valla eksisi kadar hakim degilim artik bu olaylara :) yalniz sunu da belirteyim telefonu aldigimda 9.0 dan 9.5 e yukseltmis ve tum guncellemeleri yapmistim. Tekrar sarj edecem hata tekrar ederse aynen dediklerinizi yapacagim. Sonucu da buraya mutlaka yazarim.

Ne demek hocam rica ederim :) Bende de 9.0'dan 9.2'ye güncelledikten sonra başlamıştı bu sorun.

Oyla:

Artist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Cihazınızın model olarak hangi işlemciye sahip olduğunu Google Play üzerinde CPU-Z uygulamasını yükleyerek uygulamayı açtığınızda çıkan ilk sayfanın ekran görüntüsünü rica etsem atabilirmisiniz.
Redmi Note 4 mü 4x modelini kullanıyorsunuz diye Mediatek İşlemci Ve Snapdragon işlemciler taşıyor cihaz modelleri versiyon farkları var.
Belki yanlış sürüm yüklü olabilir teyidi ile.
Sizin de tespitinizi merak ettim. Verdiğim bilgiler dahilinde bir terslik var mi gorunurde?
[doublepost=1530706741,1530555881][/doublepost]
Evet hocam bu yapacağınız işlemin adı rom flaşlamak :D Flaşlamanın farklı yolları var, aralarında ufak farklılıklar var ama hepsi hemen hemen aynı mantıkla işlediği için sorununuzun çözüleceğini düşünüyorum. Önceki yorumumda da dediğim gibi benim ikinci kez işlemi tekrarlamam gerekmişti, size de yedeklediyseniz verilerinizi geri yüklemek ya da uygulamalarınızı vs. tekrar indirmek için çok uğraşmadan önce sorun çözülmüş mü kontrol etmenizi öneririm, eğer sorun çözülmemişse birdaha rom kurmayı deneyebilirsiniz. Xiaomi'nin yazılımlarını anlamak biraz zor malesef, aynı cihazda aynı sürüm romu farklı zamanlarda kurduğunuzda daha önce olmayan hatalarla karşılaşabiliyorsunuz bazen :) Çözümü tekrar kurmak veya cihazı sıfırlamak oluyor genelde.

Hocam cihazi dun fabrika ayarina aldim. Dosya bir turlu inmedi netimde sorun vardi. Fabrika ayari cihazi duzeltmeye yetti, sarja taktim fulledi. Tekrar tesekkurler :)

Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Sizin de tespitinizi merak ettim. Verdiğim bilgiler dahilinde bir terslik var mi gorunurde?
[doublepost=1530706741,1530555881][/doublepost]

Hocam cihazi dun fabrika ayarina aldim. Dosya bir turlu inmedi netimde sorun vardi. Fabrika ayari cihazi duzeltmeye yetti, sarja taktim fulledi. Tekrar tesekkurler :)

Yok tabiki bir sorun.
Sorununuz çözüldüğü için sevindim.

Oyla:

Artist

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 4
Konular
1
Malesef hata tekrar etti. Romu tekrar mi kursam bu kez. Cihaz 2 haftasini doldurmadi, donanimsal olduğunu bilsem geri gönderirim ama yazilimsal gibi.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt