hocam xda'dan aosp indirdim denemek için hala aynı aosp'da bile tekrar tekrar kendini rebootluyor. napmam lazım?Hocam sorunu çözmemiz için tekrar dan fastboot modda cihaziniza twrp yükleyin elinizde bulunan recovery bir rom ile cihazınızı açılır duruma getirmemiz gerekiyor sonrasında sakin kafa ile düşünerek işlemleri tekrar yapalım eksik dosya inmiş olabilir diyeceğim ama bunu daha önce yaşamadım fastboot romlarda kurulum yaparken takildiginiz durumda yardım etmek için hazırımkusura bakmayın fazla vakit ayıramiyorum bu aralar..
Twrp sürümü nedir sorunu yavaş yavaş bulalım..hocam xda'dan aosp indirdim denemek için hala aynı aosp'da bile tekrar tekrar kendini rebootluyor. napmam lazım?
Aosp,veya Los rom olmasın mevcut MIUI 10 eu,pro,MS, epicrom var ise recovery den 4 wipe yaparak deneyin.
hocam miui 10 mi flash ile deniyorum şuan cihaz açılıyor bakalım nolacak ?Aosp,veya Los rom olmasın mevcut MIUI 10 eu,pro,MS, epicrom var ise recovery den 4 wipe yaparak deneyin.
EpicRom Developer Team
Tamam hocam bekliyorum.hocam miui 10 mi flash ile deniyorum şuan cihaz açılıyor bakalım nolacak ?
anladığım kadarıyla bu twrp aosp los vs açmıyor sorun yapıyor.
hocam bootlop oldu sanırım hala cevap yok cihazdan hala 3 nokta ekranındaTamam hocam bekliyorum.
EpicRom Developer Team