Escobar1945 hocamın dediği tüm talimatları uyguladım hocam global beta yükledim telefon 10 sn de bir kapatıp açıyor kendiniStock romun hangisini ve nasıl yüklediniz Syan40. MiFlash üzerinden Clean All seçerek yükleme yaptınız mı?
hocam clean all seçeneği yok maalesefBilgisayarınızda MiFlash yüklüdür sanıyorum. Buradan fastboot romu indirip rardan çıkartın ve MiFlash ile Clean All seçerek yükleyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Global beta yükledim dediğiniz için global beta linki verdim. sizin attığınız son konu Stabil sürüm linki yüklemek istiyorsanız olur. Stabil fastboot indirip Flash All seçip yükleyin.Escobar1945 hocamın dediği tüm talimatları uyguladım hocam global beta yükledim telefon 10 sn de bir kapatıp açıyor kendini
tamam hocam birde yine aynı sorun olursa nabacağım ?Global beta yükledim dediğiniz için global beta linki verdim. sizin attığınız son konu Stabil sürüm linki yüklemek istiyorsanız olur. Stabil fastboot indirip Flash All seçip yükleyin.
Escobar1945 hocamın dediği tüm talimatları uyguladım hocam global beta yükledim telefon 10 sn de bir kapatıp açıyor kendini