Yardım Note 4X GPS Sorunu

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Merhabalar,

Note 4x 'i alalı 1 hafta oluyor gps'i sınav zamanları çok aktif kullandığım için lazım oluyor, lakin şöyle bir problemim var telefonda; cihaz ilk konumu çok güzel buluyor lakin ondan sonrası muamma çok zayıf konum güncellemeleri konusunda, donanım testinde bazen kontrol ediyorum arada failed arada succes yazıyor...

Problem şu şekilde;

Yazılım bilgileri de şu şekilde;
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Hocam videoda bahsettiğiniz olay yer değişikliği ise;sanırım o konum ayarlarında yüksek doğruluk veya pil tasarrufu seçili olduğu için olabilir.Bunlar aktif olduğunda gps şebeke sinyaline,wifi agına göre bahsettiğiniz gibi oynamalar oluyor.Mi5s kullanıyorum ve arada bende yaşıyorum bunları.yanlızca cihaz yani gps i seçerseniz tam olarak bulacaktır yerinizi diye düşünüyorum ama kapalı alanlarda geç bulabilir veya bulamayabilir dez avantajı bu açaık alanda bir deneyin isterseniz.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam videoda bahsettiğiniz olay yer değişikliği ise;sanırım o konum ayarlarında yüksek doğruluk veya pil tasarrufu seçili olduğu için olabilir.Bunlar aktif olduğunda gps şebeke sinyaline,wifi agına göre bahsettiğiniz gibi oynamalar oluyor.Mi5s kullanıyorum ve arada bende yaşıyorum bunları.yanlızca cihaz yani gps i seçerseniz tam olarak bulacaktır yerinizi diye düşünüyorum ama kapalı alanlarda geç bulabilir veya bulamayabilir dez avantajı bu açaık alanda bir deneyin isterseniz.

Tasarruf ayarı kapalı, yüksek doğruluk seçili yani olabilecek herşeyi denedim, açık alandaydım zaten o an ilk bulduğu konumdaki yolda dümdüz giderek kaydettim videoyu, performans görüldüğü gibi işte, sırf bu yüzden bile cihazı satabilirim discovery 1 bile daha iyi yahu :)

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Üzerindeki rom nedir hocam ben multirom da haritaya girdiğimde konumu hiç bulmuyordu dakikalarca beklememe rağmen bulamıyordu konuma girip kapatıp açınca buluyordu.İsterseniz konumu sadece gps e getirip bir deneyin belki de cihazda değil romda sorun olabilir.

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Üzerindeki rom nedir hocam ben multirom da haritaya girdiğimde konumu hiç bulmuyordu dakikalarca beklememe rağmen bulamıyordu konuma girip kapatıp açınca buluyordu.İsterseniz konumu sadece gps e getirip bir deneyin belki de cihazda değil romda sorun olabilir.

Yalnızca cihaz yapınca güncellemeleri biraz daha iyi oldu lakin daha iyi olması gerekiyor yani 2017 bir cihazın lokasyon güncellemesi böyle pıt pıt pıt kırkayak gibi olmaması lazım ya var bir sorun ama dur bakalım... Kilit açmak için başvuru yaptım onay gelirse yazılımı değiştireceğim, aldığım kişi öyle yapmamı önerdi.

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Cihazın donanımı yeterli dediğim gibi büyük ihtimalle yazılımsal da olabilir.Farklı rom denediğinizde anlayacaz durumu.Hayırlı olsun telefonunuz iyi günlerde kullanın.Bu arada sadece gps ile kapalı alanlarda konumu bulması gecikebilir veya bulamaya bilir sadece gps açık alanda tavsiye ederim.Farklı rom denediğinizde anlayacaz durumu.Hayırlı olsun telefonunuz iyi günlerde kullanın.

Oyla:

GöZTePeLee

Asla ölmeyen ve Hay Olana tevekkül et.(Furkan/58)
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
12
hocam bende glabal stabil rom kullanıyorum 4x te.uygulama olarakta yandex navigasyonu kullanıyorum dayımın kamyonundaki navigasyondan daha iyi (maşaAllah diyeyim de nazar değmesin :D) demem o ki mutlaka yazılımsal bişey vardır nod~~

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
hocam bende glabal stabil rom kullanıyorum 4x te.uygulama olarakta yandex navigasyonu kullanıyorum dayımın kamyonundaki navigasyondan daha iyi (maşaAllah diyeyim de nazar değmesin :D) demem o ki mutlaka yazılımsal bişey vardır nod~~

İnşallah yazılımsaldır hocam o giderilir sorun değil, yeterki donanımda sıkıntı çıkmasın :)

Oyla:

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Root falan atamıyor muyuz bu cihaza yahu? Bu romu kuranlar nasıl kuruyor unlock yapmadan, eğer root yaparsam en azından gps config dosyalarını değiştiririm birşey yaparım diye soruyorum? Yok mudur bu unlock işlemini beklemeden yapılacak birşey kim bilir ne zaman onay verirler ölme eşeğim ölme

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
normalde 2 günde cevap geliyor,eğer daha önceden onay aldığınız başka bir mi hesabı varsa onunla da işlem yapabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla unlock işlemi olmadan root yapamıyorsunuz ben unlock yapmadan rot atmayı denemedim hiç.Cihaza Çin developer rom yüklerseniz kendi içindeki ayarlardan root yapabiliyorsunuz,unlock olmadan rom yüklemek için ise edl moda almanız ve miflash ile romu yüklemeniz gerekir.unlock işlemi olmadan root konusunda Zenex hocam kesin bilgi verecektir size

Oyla:
Üst Alt