Note 4 parlaklik sorunu!

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sorununuzu video ile anlatmak istiyorsanız youtube veya farklı bir video paylaşım sitesine yükleyip forumda paylaşabilirsiniz. Burası video paylaşım platformu değil. Sorununuzu anlatmayı becerememiş olmanız bizlerin değil edebiyat öğretmenizin problemidir.

Cihazınızı iade etmek istiyorsanız iade nedeninizle birlikte geri göndererek iade edebilirsiniz.

Ancak üslubunuzu düzeltmezseniz forumumuzda yer alamazsınız.

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Sorununuzu video ile anlatmak istiyorsanız youtube veya farklı bir video paylaşım sitesine yükleyip forumda paylaşabilirsiniz. Burası video paylaşım platformu değil. Sorununuzu anlatmayı becerememiş olmanız bizlerin değil edebiyat öğretmenizin problemidir.

Cihazınızı iade etmek istiyorsanız iade nedeninizle birlikte geri göndererek iade edebilirsiniz.

Haddim olmadan dahil olayım sanırım aynı arkadaş çünkü faceden yardimci olmaya çalışmıştım ben izledim videoyu arkadaşın sorunu ekran ışığını sıfıra getirince komple kararıyor ekran sorunlu tel olup olmadığını danisiyordu çözüm bulamayınca biraz gerildi sanırım

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11

bak bak edb. ogretmenimin sorunuymus. bakale bak. uslubumda ne varmis? sabahtan beri kimse anlamadi cümlesi mi rhatsiz etti. gonderdim cihazi sonuc bi belli olsun o zman konusucam

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
bak bak edb. ogretmenimin sorunuymus. bakale bak. uslubumda ne varmis? sabahtan beri kimse anlamadi cümlesi mi rhatsiz etti. gonderdim cihazi sonuc bi belli olsun o zman konusucam

Ban sebebiniz birden fazla hesaba sahip olmanız ve saygı çerçevesini aşan üslubunuz.

Cihazınız ile Cepport yetkilileri ilgilenecek. Sizi daha önce aramış olduğum telefon numarasından veya 08503462424 numaralı Cepport müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz ancak forum adabına uygun olmayan karakteriniz nedeniyle forumumuzda yeriniz yok.

Üst Alt