- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kenarlar plastik oldugundan sanirim eski telefonum gm 4g de de vardi birde note 4 de kac saat ekran aliyorsunuzHiç fark etmedim yok sanırım ama ne gibi bir ses?
Hocam kenarlar plastik oldugundan sanirim eski telefonum gm 4g de de vardi birde note 4 de kac saat ekran aliyorsunuzHiç fark etmedim yok sanırım ama ne gibi bir ses?
2 günlük kullanımda mobil veri wifi karışık 11 saat alıyorum genelde.Hocam kenarlar plastik oldugundan sanirim eski telefonum gm 4g de de vardi birde note 4 de kac saat ekran aliyorsunuz
Ben 8 saat zar zor aliyorum sizce neden bir cozumu yok mudur ?2 günlük kullanımda mobil veri wifi karışık 11 saat alıyorum genelde.
Fazla parlak kullanmıyorum 30 civarı oluyor. Gerisi göz yorduğundan dolayı. Miui Pil Tasarrufu açık ise kapat o daha fazla şarj yiyor nedense.Ben 8 saat zar zor aliyorum sizce neden bir cozumu yok mudur ?
Uygulamalarin arka plan durumunu neye cevrieyim hocam suan kapalida ayarliFazla parlak kullanmıyorum 30 civarı oluyor. Gerisi göz yorduğundan dolayı. Miui Pil Tasarrufu açık ise kapat o daha fazla şarj yiyor nedense.
Onları ellemene gerek yok normal ayarlar yetiyor. Bir sey sorcam 4g'den sonra bu cihazın soketi degisik geldi mi sana daUygulamalarin arka plan durumunu neye cevrieyim hocam suan kapalida ayarli
He kerem yaOnları ellemene gerek yok normal ayarlar yetiyor. Bir sey sorcam 4g'den sonra bu cihazın soketi degisik geldi mi sana da
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi