Soru Note 13 Pro Plus HyperOS3 Güncellemesi

Stw1x

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayberk
Cihazım
zircon
Konular
3
Telefonu ilk aldığımda içinde fake rom vardı. Yanlış hatırlamıyorsam romu TNOIMXM diye geçiyordu. Sosyal medyadan birine ulaştık ve uzaktan bağlanarak cihazdaki romu düzeltti ve kaydını yaptı. Şu an cihazın sürümü 2.0.208.0 VNOINXM Modeli is 23090RA98I diye geçiyor galiba Çin Cihazı oluyor tam bilmiyorum. Bootloader kilidi kapalı. Bugün HyperOS3'e güncellemeye çalıştığımda Recovery Mode açıldı 5-6 defa restart atınca telefon eski haline döndü. Bu telefona herhangi bir yolla HyperOS3 güncellemesini yapabilir miyim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Bu cihaza özel hyperos 3 güncelleme için fix çıktı. Çözümü mevcut. Dilerseniz biz uzak bağlantı ile hallederiz. Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

skynet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
musa
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
19
Cihazda direnç değişimi var mı? kontrol edin. Eğer direnç değişimi yapıldıysa hyperos 3 yüklenmez.

Xiaomi Telefonlarda Direnç Değişimi Yapılıp Yapılmadığı Nasıl Anlaşılır? – MIUI & HyperOS Türkiye
ben de kendi cihazım için bunu merak ediyordum size soracaktm hocam benim pro plus direnç değişimli mi diye ama cevabı buldum sanırım şimdi.

H.kadioglu hocam geçenlerde benim cihaza uzaktan rom attı sağolsun ve sorunsuz bir şekilde hyperos 3'e güncellendi cihaz. demek ki benim cihaz direnç değişimli değil server kayılıymış yanlış anlamadıysam.

Üst Alt