Bootloader kapalıyken modem dosyasinı nasıl atacak uzaktan biri yapar diyebilirsinizde benim başıma geldi muhatap bulamadım sonraServise götürmeye gerek yok modem dosyası atılması lazım. Çok zor değil.
Buldun mu bir çözüm yolu?Bootloader kapalıyken modem dosyasinı nasıl atacak uzaktan biri yapar diyebilirsinizde benim başıma geldi muhatap bulamadım sonra
Peki hocam Türkçe dil içeren global ve tr romları dışında bir rom var mı?Şu konuya bi göz atın.
Rehber - Bootloader kapalı 13 Pro 5G Fake ROM'dan kurtulma ve şebeke düzeltme
SORUMLULUK SİZE AİT. Akşama kadar uğraş sonucu cihazı bozdum sonra bu çözüme ulaştım. Öncelikle miui güncelleyici, güncelleme yapmasın diye bozulmuş. usb ile yükleyin hatasının çözümü güncelleyici apknın linkteki sürümünü kurun. Sonra cihazınızda hangi rom yüklüyse onun aynısının ZİP...forum.miuiturkiye.net
Peki hocam Türkçe dil içeren global ve tr romları dışında bir rom var mı?
romlar orada biliyorumda hangi romun hangi dil desteği olduğu yazmıyor ben türkçe dil olan romları öğrenmek istedim varsa eğer tr ve global dışındaTüm romları burada...
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Benim bootloader kilidi kapalı kaldı şebeke gittiği için, modem atamıyorum acaba modem atmadan rom değiştirerek şebekeyi geri getirebilir miyim?Cihazın 2312DRA5C modeli , fake Roma ile global gösteriyorlar , sen orj global Roma geçince şebeke gelmez çünkü cihazın şebeke türü çin band20 yok
Ücretli olarak çin modem yukleteceksin ve bir daha güncelleme yapmayacaksın , yoksa her guncellemede ücretli modem yukletmek zorunda kalırsın
Hayır cihaza fake rom attıktan sonra bl kilidi yapalı olduğu için orijinal rom atılırsa the has been destroyed hatası alırsın cihaz açılmazromlar orada biliyorumda hangi romun hangi dil desteği olduğu yazmıyor ben türkçe dil olan romları öğrenmek istedim varsa eğer tr ve global dışında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim bootloader kilidi kapalı kaldı şebeke gittiği için, modem atamıyorum acaba modem atmadan rom değiştirerek şebekeyi geri getirebilir miyim?
Buldum kanka 11. Başarısız deneyden sonra bir çözüm buldum ama hatırlamıyorumBuldun mu bir çözüm yolu?
hatırla lütfenHayır cihaza fake rom attıktan sonra bl kilidi yapalı olduğu için orijinal rom atılırsa the has been destroyed hatası alırsın cihaz açılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buldum kanka 11. Başarısız deneyden sonra bir çözüm buldum ama hatırlamıyorum