HyperOS note 13 pro 5g çin sahte rom

asdjasdjadskjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusfu
Cihazım
note 13 pro 5g
Konular
1
Karıştırıyor olabilir misiniz? Sahte romlu cihazlar hiç güncelleme almıyor diye biliyoruz. Hiç duymadım. İsim değiştirme yöntemi ile güncelleyenler oldu ama onlarda da şebeke sorunu ortaya çıkıyor. Güncelleme dediğiniz sistem uygulamaları güncellemesi olabilir mi? Aynı cihaz bende de var miui 14.0.6 ile geldi ve hiç güncelleme almadı. Ben aslında güncelleme almamasından memnunum ama root edebilseydim iyiydi
memeosta sahte rom yazıyor benim cihaz daha 1 sene önce aldım ondan olabilir güncelleme gelmiştir satan adam o zaman romla oynamıştır ve hyperosta vardı indirdim ve bi daha güncelleme gelmedi

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
12
memeosta sahte rom yazıyor benim cihaz daha 1 sene önce aldım ondan olabilir güncelleme gelmiştir satan adam o zaman romla oynamıştır ve hyperosta vardı indirdim ve bi daha güncelleme gelmedi
Şuan Elimde Sahte Romlu Bir RN13 Pro Plus 5g Zircon Var Bir Guncelleme Görünüyordu Kurması 2.5 saat sürdü rom indikten sonra bile güncelleniyor ekranında 1 saatin uzerinde bekledi ama sonunda romu kurdu kurulan rom MIUI14.05 mifirmden kontrol ettim Hyperos 3 çıkmış cihaza, Ama mevcut güncelleme yok diyor Hyperos 2 bari kurabilsek iyiydi circle search özelliği MIUI 14 de yok. Yani demem o ki az önce bende tecrübe ettim fake romlu cihaz güncelleme aldı. Şaşırtıcı ama gerçek

asdjasdjadskjk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusfu
Cihazım
note 13 pro 5g
Konular
1
Şuan Elimde Sahte Romlu Bir RN13 Pro Plus 5g Zircon Var Bir Guncelleme Görünüyordu Kurması 2.5 saat sürdü rom indikten sonra bile güncelleniyor ekranında 1 saatin uzerinde bekledi ama sonunda romu kurdu kurulan rom MIUI14.05 mifirmden kontrol ettim Hyperos 3 çıkmış cihaza, Ama mevcut güncelleme yok diyor Hyperos 2 bari kurabilsek iyiydi circle search özelliği MIUI 14 de yok. Yani demem o ki az önce bende tecrübe ettim fake romlu cihaz güncelleme aldı. Şaşırtıcı ama gerçek
yine şansınız var miui de bedava bootloader açabiliyorsunuz ve rom yüklerseniz kolay sizin işiniz hyperosta çok zor benim hyperos 1.0.4.0 bootloader hiçbir şekilde açılmıyor

dgkgn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kagan
Cihazım
redmi 4x
Konular
2
yine şansınız var miui de bedava bootloader açabiliyorsunuz ve rom yüklerseniz kolay sizin işiniz hyperosta çok zor benim hyperos 1.0.4.0 bootloader hiçbir şekilde açılmıyor
Miui de nasıl açılıyor bootloader? Çin cihaz için yetkili hesap gerekmiyor mu

Üst Alt