- Adım
- turan
- Cihazım
- mi note 3
- Konular
- 5
sizin cihaz çin sürümü mü global mi? arka kapakta ce logosu varsa global oluyor.
Globalsizin cihaz çin sürümü mü global mi? arka kapakta ce logosu varsa global oluyor.
Hocam benim cihazida halledinbiz hallederiz uzak bağlantı ile. kapak açılmaz
Başkan bir çözüm buldun muBenim Cihaz çin zorla Hint Hyperosa geçtim comminity kısmında benim de eklendi ancak geliştirici kısmından hesap eklenmiyor, kilit açık diyor mi ekranında kapalı ve unlock aracı geliştirici kısmından hesap eklenmesi gerektiğini söylüyor
Yok. Direnç işlemi yaptırana kadar bu şekilde kullanacağım. Şebekeler gidene kadar da direnç işlemi yaptırmayacagim. Acelem yok ya çözüm bulunur ya da beklerimBaşkan bir çözüm buldun mu
xiaomi forumlarında bunun normal olduğunu söylüyorlar. özellikle garnet cihazlar için.Arkadaşlar the system is being upgraded. please try again later bunun çözümü nedir
Güncelleme alıyorsa fake değildir fake romun amacı güncelleme almaması daha stabil olması dil desteği olması.Valla sizin telefonun olayını çözemedim hocam fake Roma dair işaret yok güncelleme de alıyor.
Hesabını bana versene hocam kendimde deneyeyim 3 kilite kadar izin veriyor normaldeMerhaba, topluluktan başvuru kabul edildi. 02.30.2025 tarihi verildi ancak; bu tarih o gün kilit açmayamı, yoksa o güne kadar herhangi bir gün kilidi açmayamı izin veriyor tam anlamadım. Kilit açma durumuna ise hesabımı ekleyemiyorum. "The system is being upgraded..." uyarısı alıyorum.
Cihaz Redmi Note 13 Pro 5G - Dirençli
BL kilidi açmak için sisin şartlarınız nedir?