Yardım Note 12pro 5g Yd alınır mı?

Alperen.yvz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Note 12 pro 5g
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi note 12 pro 5 g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar iyi günler. Arkadaşlar uygun fiyata yakaladığım bir note 12 pro 5g cihaz var. Forumlarda gezerken bazı modellere yazılımla IMEI atılmadığını okudum ve aklıma şüphe düştü. Bu modele dirençsiz IMEI atılıyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Barca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
13 pro 5g
Meslek
Tekniker
Konular
105
Hat Vodafonesa bandb20 ihtiyacı hissetmezsin. Türk Telekomsa isyan edersin

Oyla:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Dün şehirden epey uzağa telefonun bir çekip bir çekmediği yerlere gittim dağ bayır. Band20 denen şeyin eksikliğini hissetmedim. Bir bende bir arkadaşta da bu cihazdan vardı, benimki çin zaten, onunki dirençli muhtmelen o da çin, onun haricinde herkesin farklı telefonları vardı, İphone, Huawei, Xiaomi hepsi TR cihazı. Onların telefonunun çekip de arkadaşla bizim telefonların çekmediği bir yer olmadı.
hocam kırsal kesımlerı bılmıyorum lakın sehır merkezınde yasadıgım sıkıntıyı dıle getırdım 4.5g yazıyor normalde bır arama gerceklestırdıgınde direk H+ yanı 3.5g dusuyor bant 20 sorunu bır asıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tek sıkıntı askerde olmam. Sürekli gezip araştırma fırsatım yok maalesef. Band 20 olayı da iyice kafamı karıştırdı. Bu segmentte alabileceğim ve bu sorunu yaşamayacagim bir model var mıdır bildiğiniz
moden onemlı degil hocam cin veya diger asya ülkeleri için üretilen cihazları alma yeterli cunku her modelın avruma ve çin ülkeleri icin ayrı ayrı üretiliyor band 20 sorunda sadece cin ve asya ülkeleri icin üretilen cihazlarda var cunku onlar 4.5g hızmetını band20 üzerinden vermıyor avruma ve bızım ulkemızde band20 üzerinden veriyor

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Merhabalar iyi günler. Arkadaşlar uygun fiyata yakaladığım bir note 12 pro 5g cihaz var. Forumlarda gezerken bazı modellere yazılımla IMEI atılmadığını okudum ve aklıma şüphe düştü. Bu modele dirençsiz IMEI atılıyor mu?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynı cihazın aynı rengi y.d yazılımsal olarak imei atılmış şekilde almıştım ben

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
hocam kırsal kesımlerı bılmıyorum lakın sehır merkezınde yasadıgım sıkıntıyı dıle getırdım 4.5g yazıyor normalde bır arama gerceklestırdıgınde direk H+ yanı 3.5g dusuyor bant 20 sorunu bır asıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

moden onemlı degil hocam cin veya diger asya ülkeleri için üretilen cihazları alma yeterli cunku her modelın avruma ve çin ülkeleri icin ayrı ayrı üretiliyor band 20 sorunda sadece cin ve asya ülkeleri icin üretilen cihazlarda var cunku onlar 4.5g hızmetını band20 üzerinden vermıyor avruma ve bızım ulkemızde band20 üzerinden veriyor

Her telefonda eğer VoLTE üzerinden arama yapılmıyorsa, 4.5G ya da 4G yazarken bir arama yapınca o 3G'ye düşer. Bunun band20 ile bir alakası yok.

Oyla:

CoderZ

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
CoderZ
Cihazım
note 12 pro 5g
Konular
1
Her telefonda eğer VoLTE üzerinden arama yapılmıyorsa, 4.5G ya da 4G yazarken bir arama yapınca o 3G'ye düşer. Bunun band20 ile bir alakası yok.
dogrudur hocam ama benım volte ve wifi üzerinden arama vs kapalı ona ragmen yukarıda bahsettım sekilde 3g dusuyor sehır merkezınde

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
10
dogrudur hocam ama benım volte ve wifi üzerinden arama vs kapalı ona ragmen yukarıda bahsettım sekilde 3g dusuyor sehır merkezınde
VoLTE ve Wifi kapalıyken arama esnasında 4G yazısı 3G olur zaten. VoLTE'de 4G üzerinden daha doğrusu internet üzerinden arama yaptığı için 4G olarak kalmaya devam eder. Kural bu. Band20 olanda da olmayanda da durum böyle. Markadan da bağımsız

Oyla:
Üst Alt